Thursday, February 23, 2012

Lama Tak Update Blog Ini

Assalamualaikum.... wah lama sudah jen jen tak update blog ni..... since end of January lagi kan... hehehehe... ada yag perasan ker? tak kot kan..... Actually jen jen agak bz ujung bulan Jan tu... bermula episode pindah rumah membawa la ke Kursus Intensif USM Penang....selepas balik dari Penang got a news pasal punca nape perut jen jen keras & besar.... jom ikuti kisah jen jen ni.... hehehehe....just a sinopsis....

26-28 January 2012

*** Sibuk kemas mengemas maklum la nak pindah rumah baru.... huhuhu... setelah 3 tahun berada di E-8-24 maka aku pun berpindah ke E-8-21... hehehehe.. macam jauh jer bunyi tapi dekat jer depan umah lama..... alhamdulillah rumah baru yang lawa & cantik.... tuan rumah pun baik..... suka2... dalam pada sibuk2 kemas rumah untuk pindah rumah.... kemas juga barang-barang untuk persiapan kursus intensif selama 2 minggu di USM Penang.....


28 Jan 2012 until 12 Feb 2012

*** Sabtu pagi dah mula gerak ke Penang..... Tahun ni duduk di Saujana .... huyooo sangat tinggi wooo... dah la naik bukit panjat tangga memang mencabar tahun ini... dengan kelas yang pack, exam ari2... wooo memang sangat2 menguji minda, fizikal.... tapi tahun ni alhamdulillah maklum la dah tahun 3 kan.... dengan kawan2 dah makin rapat, mesra..... buat gathering..... sambutan okey walau tak semua dapat joint...... thanks yang bagi comitment..... dapat g jejalan ke toy museum tu.... tapi takde rezeki nak pi makan laksa janggus... tkpe la next time kot.... pertama minum milo ais, semuanya ais jer maklum la penang sangat panas.... setel semua PB & oral test yang sangat mengerunkan... lagi satu dapat bergambar beramai2 dengan kawan2.... korang memang A la.... hehhehehe.... after last paper sabtu petang ada taklimat so after taklimat aku & kak joy pun gerak pulang ke melaka....

sekian dulu entry kali ni..... to be continue... 

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed