Wednesday, May 29, 2013

Google Idea For Pelamin Simple & Cantik

pelamin 1

pelamin 2

pelamin 3
pelamin 4

pelamin 5


ahaksss. mula entry dengan gamboo. hihihi. dalam kesibukan sempat juga curi menerjah idea. 
so still timbang which one better, sewa pelamin or DIY. so if either one yang more save so choose that one. gituww. antara yang aku upload memang yang simple. tapi paling menarik hati aku suka konsep yang pelamin  no 5. still tengok pembinaan bahan-bahan tu susah or senang. huhuhu... 


ok sambung lagik bubye... 

Tuesday, May 28, 2013

3 Month From Now.. Jeng Jeng Jeng


Haaaaa... apakah? kenapakah? 
Tak tahu nak mula story camner....
cuma sebagai insan biasa aku gembira bila ada melamar.... ahaksss.... 
melamar??? nak taweenn eh....

kadang macam tak percaya tapi percayalah....hahahaha.. 
tengok kucar kacir nak update... kikikikiki.... 

jika ini yang terbaik buatku... aku terima segalanya Ya-Allah.... 
terima kasih Ya-Allah.....
jika dia jodoh terbaik buatku... sesungguhnya aku terima.... 
terima kasih yang... hihihi....

Dialog 
Dear: "jom kite g kedai emas" 
Kite : "buat apa?"
Dear: "nak beli cincin untuk u la" 
Kite : dalam hati (biar betik) .... ooohh.... padahal dalam hati tak tahu nak cakap, perasaan bercampur..... macam tak percaya, happy, biar betol, is he serious... yes he serious... rasa nak nangis pun ada..... 

- dialog itu yang buatkan aku rasa nak peluk die.. eh eh ... tak boleh.... 
terima kasih Ya-Allah... kerana berikan aku rasa ini.... perasaan ini.... 

sekarang ada 2 preparation yang giat dijalankan..... 
1st haruslah final exam
2nd for wedding ceremony....

list & keperluan yang mana perlu sudah dibuat & still on going....
sekarang masa tu jap jer kan... hope semuanya di permudahkan.....

kepada family aku.... abah in shaa Allah doa abah dimakbulkan.... 
akak harap ini doa & impian mak abah & wan tercapai tahun ini... in shaa Allah.... 

ok sambung lagi.... bubye

Mari Update Laju2....

Assalamualaikum....

lama aku tak memcoret di sini.. gituw... arini dah 28 May.... 
huwaaa tinggal beberapa hari lagik aku nak menghadapi final exam in last semester..... 
aku pun dah selamat summit projek paper, in shaa Allah moga lulus walaupun mungkin kurang sempurna.... 
tawakal hanya padaMU Ya Allah.....
tahun ni merupakan final year aku di USM.... tahun ni paper sebanyak 5 paper.... 
In shaa Allah moga semua lulus dengan baik dan bakal menggenggam segulung ijazah pada September nanti.... 

paper aku start on 7 June.... 2 paper okeh date tu... diikuti paper pada 12 June, 18 June lastly on 19 June.... 

In shaa Allah semoga dipermudahkan buat diriku juga buat semua kawan2 yang tersayang....


Thanks... 

Ok bubye.... 

Monday, May 13, 2013

Congrats To .......

Assalamualaikum.....

hye semua... lama sungguh aku tak ke udara di sini..... 
hope korang semua baik2 ajer....
aku pun sihat & baik2 ajer..... 

nak share my sista konvo last Saturday. adik aku ni no 4 dalam family. 2nd gugurl selepas aku. diam tak diam habis sudah Master die buat kat UiTM Shah Alam. 2nd adik yang ada master. alhamdulillah hadiah untuk mak abah. sebagai akak, aku happy. salute sehhhh.

berita baik juga untuk mak abah, adik aku pun alhamdulillah dah dapat offer keje kat MMU. tahniah dik. semoga bakal menjadi pendidik yang berjaya. 

sebelum tu congrats to ain, my housemate aka bff. konvo degree. 

so kite layan picasssss  








eh budak ni pun sibuk... hehehe

sekian untuk kali ini.. babai... 

Thursday, May 2, 2013

Dah May.... OMG

assalamualaikum....

lama sungguh tak update blog nih. dah masuk May.
aku rasa serabut sangat kepala aku.
badan tak bape best lak.

okeylah sambung nanti

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed