Thursday, October 27, 2011

Survey Taman Botani, Shah Alam


Hohoho....

Salam semua..
Aritu Jen Jen & division team meeting bertujuan untuk membuat program "Group Strategy Get-Together Activities & Dinner" sebenarnya program ni bagi menggantikan team building kami yang banyak kali postpone, maklum la program 3 hari 2 malam dengan bosses banyak meeting2 penting, dengan hujung2 tahun kan, maklum la kebanyakannyer dah ada program dengan keluarga masing2, kira ada komitmen kan.. maka program di tukar menjadi 1 day activity which is all the staff joint... Division Jen Jen sebanyak 77 orang, tugas Jen Jen adalah untuk mencari tempat, berserta details program & quotation...

Masa dalam meeting tu bosses ada request untuk bermain Paintball... so maka Jen Jen pun survey la tempat kat Mont Kiara tapi adalah mahal okey over our budget...

Planning our activity is morning aerobik, telematch & explorace in evening, malam lak malam kebudayaan, BBQ ...

Cadangan tempat adalah :-
1. FRIM Kepong
2. Taman Bukit Cerakah, Shah Alam @ Taman Botani
3. Janda Baik, Pahang
4. Kalumpang Resort, Rawang

Maka tugas jen jen pun bermula kol mengkol kan & mensearch di tenet
1. FRIM, Kepong - tak lepas disebabkan tak boleh lakukan aktiviti during weekday, lagipun aktiviti pada waktu malam tidak boleh dijalankan selepas kol 7pm sebab tempat tu keras sket...
2. Janda Baik, Pahang luar dari KL so tak leh la nak wat sehari kan kan...
3. Kalumpang Resort lak macam tak bape sesuai lak...
4. Taman Botani, Shah Alam aku kol & tengok2 kat tenet saja macam sangat okey sebab tempat lapang, macam2 aktiviti leh wat, then ada orang leh guide... harganya lak sangat2 berpatutan dengan bajet yang kami ada.... Intrusctor nyer pun terbaik sebab leh provide all information yang kami inginkan....

Insya-Allah if bosses okey proceed la ke Taman Botani tu... yeayyyyyyyy


Monday, October 24, 2011

Nak turun 6 kg


haaaaaaaaaa... tu die... aku ngah berusaha untuk menurunkan berat aku dari 60kg kepada 54kg... adalah sekarang berat aku tidak ideal dengan ketinggian aku, maklum la aku adalah sangat comel..ngeh ngeh ngeh...kalau kira BMI overweight okey... bukan apa untuk kesihatan sendiri kan kan.... :):):)

Ngat senang ker


Nak pandai, nak berjaya, tak leh berdiam diri, takde benda nak datang bergolek untuk kite :):):):)so usaha yang terbaik... 

Friday, October 21, 2011

Handphone berbunyi...

poyos jer... hahahaha... mood happy jer & ngada2 sket... hahhahaha... alhamdulillah dengan kawan2 di sekeliling.. kawan baru... hp mulalah meriah..

*pada yang sudi msg & call... thanks yer... auwww.. kadang2 kelu jugak lidah, nak cakap apa ek.... thanks Al Al....

semalam balik keje kehujanan sket ngan cik yana... pastu balik lapau maka masak lah bubur oats, cam bese aku akan menyiapkan bahan2 maka memasak serahkan pada chef.. auww...

*yana sodap mam semalam, rasa tak cukup kot... hahahhaa... lapau sangat gamaknyer... baru ngat tengahari makan bihun sup sket & minum bliss 1 botol okey....

Wednesday, October 19, 2011

Berita terbaru.... takutnyerrr


Baru tadi seseorang memberitahu nama aku naik untuk jadi staff die means aku kena keluar dari jawatan Secretary aku ni... jawatan yang lain tapi maybe gred yang sama @ memang lain tak pasti lagi.. sebab masa meeting staff aritu nama aku naik tapi bos aku tak tahu lagi pasal ni... tak tahu lagi bos aku akan lepaskan aku atau tidak... 


aku sendiri macam seram jer.. hahahhahaha... sebab da keje ngan bos aku since november 2008 kan.. sayang la kat bos aku.. kalau aku takde sapa nak jaga die kan kan... sob sob... 

Bila Bos Kata Aku Tak Efisien


sentap boboy tau tak??? 
Awak tak efisien pun ngan saya!!! alamakkkkk tanjat jen jen.... 


Al kisahnyer ngah wat keje PA pada CSO datang kat aku, masa tu aku ngah wat sampul untuk file claim for gomen, senang siapkan nanti bos aku tinggal nak sent jer. PA tu cakap la kat aku nanti mintak aku cover during die lambat sebab nak ulang alik hospital, pastu bos aku tanya nape aku? pastu PA tu jawab la sebab CSO cakap aku efiesien... aku lak ngan blur2 takde la sangat sebab aku bukan stay situ pun kalau cover die, siap CSO datang tempat aku cari aku mintak aku buat something or cari apa2.. aku just divert kol la... if sapa2 kol nak tengok kalender berlarilah aku ke depan... penat seh.. rasa nak pakai roller blade jer.. laju sket kan...


pastu bos aku jawab " ngan saya die tak efisien pun" arghhh sudah, sentap aku.... cuak aku.. terus fikir suma keje aku setelkan... apakah??? 


incik bos aku muka seyes tapi cakap kadang2 lawak saja... suka gurau tapi apapun aku amik kata2 die untuk tingkatkan mutu prestasi keje aku.. tingkatkan kualiti keje aku.. tercabar beb.....aku memang pantang dengar camtu... aku amik as positive way to improve myself... as manusia biasa kita memang tak penah lari dari buat silapkan.. aku tak nafikan mungkin ada masanya terdapat kekurangan dalam aku melaksanakan keje2 yang telah diamanahkan pada aku... tapi aku selalu berazam agar aku tak ulang kesilapan yang sama... jadi lebih baik.. yang silap jadikan pengajaran... 


aku nak lakukan keje yang berkualiti serta laksanakan segala tugas dengan sempurna.... 


masa isi borang prestasi saat aku paling gerun.... aku tanya bos saya keje okey ker.. bos aku gelak jer.. alhamdulillah yang terbaik die bagi.. terima kasih bos.... 



Tuesday, October 18, 2011

Plan : Trip Bukit Tinggi Pahang



hye all.... actually this plan since 2010 but cannot manage to go so now all of us have a free time so that we decide to go to Bukit Tinggi Pahang on 26hb October 2011 which is on Wednesday...


this plan is with my officemate, just to see that place & of coz take a picture... bukan apa ramai yang kata tempat tu cantik kan so nak gak menjejakkan kaki ke sana... huhuhu... so jen jen try to find the way to Bukit Tinggi & information about that place..


Bukit Tinggi



map to bukit tinggi, pahang


cantik kan kan kan...


Bukit Tinggi is just over an hour's drive from Kuala Lumpur City centre and lies some 2,500 feet above sea level.
Colmar Tropicale, located in Bukit Tinggi, Pahang, is a replica of a collection of buildings from a north-eastern village in France dating back to the 16th Century. It's just like a picture postcard. The French themed resort was opened in July 2000. It's surrounded by lush tropical forest land. Just RM 16 for adults and RM 8 for children below twelve, you can enjoy the various entertainment at Colmar Tropicale. A clock tower at the entrance welcomes the visitors. You need to walk up (and down) curvy concrete staircases to view the entire development.
Bukit Tinggi
The theme hotel is made up of eight blocks of architectural wonder, each with its unique style, from its colourful roof tiles to cobblestone ground. The hotel has several outlets, where you can dine in the French way. Central to the village is Colmar Square where the aroma of the blooms will tantalise your senses. There are fountains and park benches in the square for relaxation after a hard day's work browsing in the 17 theme shops, or should one wish to take a breather from participating in the various activities. The drawbridge reminiscent of ancient castles, clock tower with an original cuckoo bird clock, and the viewing tower complements the ambience.
Live bands and snake performances entertain the visitors on a stage. A clown juggles balls and pins, rides on his cycle, hops around playing tricks and acting merry. Authentic French food is served from sidewalk cafes and restaurants. The tables are placed strategically around the square so you can enjoy a meal or glass of wine whilst taking in the ambience.
Bukit Tinggi
The children can play with the adorable furry beings at The Rabbit Park and you can discover Japanese authenticity at the Japanese Village.
Bukit Tinggi
The Japanese Village is located at 3,500 feet above sea level. The first of its kind outside Japan. It encompasses a Japanese Tea House, Sakura and Ume Tatami Suites, and a Botanical Garden. An hour long authentic Japanese Tea Ceremony conducted by Kimono clad ladies can be observed at the Japanese Tea House located within a Japanese garden with mini waterfalls and a pond of multi-coloured Koi.
A one kilometre walk path built on four acres of virgin forest lies the Botanical Garden. Here amidst lush greenery, one can appreciate the sight of multi coloured and multi shaped floral and fauna, hear the call of birds and monkeys, insects buzzing and the fragrance of the growing forest. Signs with names and information snippets of trees, plants and flowers were put up for visitors.

Pelaburan Emas


Assalamualaikum.. hye semua.. hope semuanya sihat2 & ceria hendaknyer... apakah pelaburan emas??? emas... wahhhhhhhh.... okeylah .. sebenarnya tu adalah tajuk tugasan jen jen pasal pelaburan emas... alhamdulillah baru lepas cari maklumat pasal pelaburan emas ni.. so nak baca semua & buat karangan... huhuhu... semoga jen jen sentiasa bersemangat & dapat menyetelkan segala tugasan dengan baik & cemerlang....


Monday, October 17, 2011

Fesyen Tudung Terbaru

‎~✿ Tudung kita pun dah nak ke arah macam ini sekarang..cuba perhatikan..ini fesyen bertudung

ZAMAN SEKARANG yang DIBANGGAKAN ramai..

Rasulullah bersabda,


"Sesiapa MENYERUPAI satu kaum, ia dari kaum tersebut". 


(HR Imam Abu Daud dari Ibnu Umar)

>>> JAUHILAH dari memakai sebegini..AGENDA kafir laknatullah itu sangat HALUS sehingga 



kita tidak sedar, ketahuilah wahai WANITA ISLAM sekalian..✿~




p/s : masya-Allah dalam pada kite tak sedar, semoga menjadi ikhtibar & panduan buat semua.. 





Program Jom Kurus Sepejabat


Ermmm... nampaknyer program Jom Kurus Sepejabat telah sampai ke penghujungnyer... ahaks...
Program yang berlangsung selama 74 hari bermula 4 Ogos 2011 sehinggalah 17 Oktober 2011... Pemenang akan membawa balik penimbang OMRON yang bernilai RM110 & wang tunai sebanyak RM300++

p/s : berat jen jen ada penurunan tapi masih belum mencapai tahap yang jen jen inginkan.... jen jen akan meneruskan usaha untuk mencapai target iaitu berat jen jen 55kg... bukan apa untuk kesihatan jangka panjang... usaha tangga kejayaan kan... chaiyok2 jen jen... jom jaga kesihatan... 

Assignment Melambakkkkk.... Arghhhh


Salam.... Assignment for all subject ready.... so dahulukan mana yang perlu didahulukan.... sebab bila serentak tak tahu mana nak mula dulu...

Friday, October 14, 2011

Senyum Jer Tak Perlu Kata Apa2


Macam tajuk lagu Najwa & Malique lak kan.. huhuhu....


Arini Jen Jen senyum jer dari malam tadi sampai bangun pagi membawa ke sekarang..... :):):) 


Mood : Happy ..... lalalalalla

Thursday, October 13, 2011

Kawan Jer.. Taknak Fikir Sangat


Now aku kawan jer ngan guy yang sudi nak kawan ngan aku.... taknak fikir sangat dah... tapi aku usaha berkawan jer la.. sampai masa terbuka hati untuk jodoh aku ... insya-Allah aku terima... biarlah die pun terima aku seadanya... lately ni ada la 2,3 orang yang agak kerap tegur aku.... yang tak tersangka terduga nape sekarang baru die nak sibuk2 berkenalan... mula aku cam malas jugak nak layan2.... tapi fikir balik as a fren tak salah kan... sebab diorang beriya nak kenal2 nak tahu pasal aku so aku okey jer..... 


Captaino - die ni first time jumpa masa aku tengok bola Malaysia vs Singapore kat stadium Bukit Jalil July lepas, ahad lepas baru die tegur aku kat chat FB.... bersambung ke YM... hari2 jugak la... tak expect pun.... so now kawan jer.... tahu la sket2 info pasal die...


Al Al - die ni abang angkat (bro mirez) kenalkan mula2 tu aku cakap malas sangat2 nak kenal2 orang..  tapi abg mirez cakap kawan jer la dik.. jarang kontek cuma start ahad lepas jugak...... ada la YM, FB, msg.... tapi tak penah jumpa live lagik... cakap kat fon pun nerves... hahhahahaa... ahad lepas dengar luahan die..... tapi happy make him happy semula... alhamdulillah.... jen jen suka... 


Aura Lipan - die ni lak budak kelab viva @ VOC .... tapi aku tak penah jumpa live lagi ngan die masa aku joint turun HOT die tak joint lagi... but now aku sangat jarang joint HOT so takde la jumpa live lagi.... tapi selalu la YM ngan die.... 


Azri - die ni salu sangat msg aku.... die ni ex aku dulu... kira kitaorg da kenal masuk tahun ni 7 tahun... dulu la penah kapel... now kawan baik jer...

Wednesday, October 12, 2011

So Touching lak...I Love My BFF


Nape lak ngan aku malam2 ni kan?

So touching, sayu lak... Nangis lak.....Al kisahnyer... Bukan apa, tadi cik asben  BFF jen jen tegur jen jen  kat chat FB... terkejut gak, ngat nape... rupanya die msg cik wife, cik wife sudah tido so tak jawab so bertanya lak pada jen jen ngat jen jen berada di rumahnyer.... jen jen cakap jugak dah tido tu, penat kot....jen jen saja mengusik die.. rindu ek... die kata memang la rindu.. ahaks..

Cik asben pesan suh ingatkan cik wife g klinik nanti.. alhamdulillah aku dah sampaikan pesanan tu.... pastu cik asben berkata lagi "thanks sebab tumpangkan die keje" "thanks sebab tolong tengokkan budak comei tu" "insya-allah tahun depan nak try stay sama2 kat seremban, sekarang ni sabar jer lah dulu"  jen jen cakap jugak memang penat sket sekarang ni tapi sabarlah dugaan, ada kawan jen jen pun cam korang jugak tapi jarak lagi jauh, kl-penang tiap2 minggu balik penang, selepas setahun baru dok sama, alhamdulillah, jen jen doakan nanti korang dapat jugak duduk bersama..... sabar yer... pastu jen jen cakap jaga cik wife baik2 yer.. jen jen sayang die sebagai kawan baik, macam adik jen jen....

jen jen doakan agar korang akan dekat tapi jauh di sudut hati jen jen sedey gak sebab akan datang jen jen akan tinggal sorang2, g keje sorang2.... jen jen nak orang yang jen jen sayang, happy, bahagia...

pastu cik asben die cakap lagi... cik wife ada citer jen jen suka wat lawak... hahahhaa... dalam nangis jen jen gelak jugak.. maklum la jen jen suka cakap banyak, gelak ketawa... tu jer cara meriahkan suasana... teringat perkenalan pertama dengan cik wife.....

jen jen kalau sayangkan kawan2 memang camni... tak kira la gurl or boy.... once seseorang tu jadi kawan ngan jen jen... jen jen akan caring die, nak die baik2 jer... kalau die pun okey, tak berkira camtu jugak jen jen... its comes natural... walaupun sebelum ni ada jugak yang amik kesempatan atas kebaikan kite... takpe jen jen redha jer.. now alhamdulillah jen jen baik dengan semua kawan2 jen jen.... walaupun jen jen masih single tapi jen jen happy ada family jen jen, kawan2... jen jen sayang semuanya.. semua sayang jen jen kan... sob sob....

p/s : utk cik asben & cik wife... semoga korang sabar dengan segalanyer.. semoga kekal bahagia gembira... maaf andai ada salah silap jen jen pada korang.. yang terbaik pastinyer untuk korang.... happy selalu... senyum selalu like me..... :):):) lalalalalalala




Tuesday, October 11, 2011

Mari Kemas2 Nota...

Yeay... malam ni selesai kemas nota.. sebelum ni bukan apa print pastu main campak2 jer.. nampak nau malas kan... tapi alhamdulillah selesai jugak.. dah complice kan 1 fail.. so mari pasang strategi nak jadi pelajar cemerlang.. ewahhhh

JEN JEN vs AL AL

Apakah pulak tajuk entry aku kali ini kan....actually tu nick aku kat ofis... tak ramai pun yang tahu... apa nick name aku tuh??? jeng jeng jeng.... JEN JEN tu la .... sorang kawan aku cik ika, yang panggil aku dengan JEN, lama2 jadilah JEN JEN... ramai la kat ofis aku panggil ngan nama tu walaupun pada mulanya aku kenalkan aku as SITI... aku tak kisah pun, janji nama yang baik2... so sweetttttttt..... hehehehe....

so apa kena mengena ngan AL AL tu kan... kisahnyer camni, last month my brader ada kenalkan aku ngan bos tempat keje die.. aku pada mulanya adalah malas jugak tapi untuk berkawan apa salahnyer.. ewahhhh... so aku setuju untuk kenal ngan bos die.... pertama kali kena paksa cakap ngan die... aku tetiba nervous, walau aku ni banyak cakap leh pulak kelu seribu bahasa, i ni pemalu okey.. hahhahha... percaya tak???

Bro pulak paksa2 aku suh add YM & Fesbuk die... sapa nama die??? jeng jeng jeng.. nama die MOHD ALHAFIZ.... kitaorang jarang sangat pun nak kontek.. kalau ada pun thru YM & Chat FESBUK... tu pun jarang2 jugak.....so ada lah berkenalan tanya info masing2.. umo die 26 baya adik aku boy aku no 2.... tak kisah sangat la... tapi sekarang aku banyak kenal ngan guy yang muda dari aku... sebab aku pun nampak muda, less than umo sebenar aku, kalau orang teka sure umur aku 22,23,24,25.... alhamdulillah....

al kisahnyer.. last sunday baru ni... 9.10.11 waaaahhh baru pasan date yang cantik kan kan....
si Alhafiz tegur aku kat chat tanya kaba... borak2 bengong ikut suka hati kan...banyak die panggil JEN JEN... aku layankan jer... tetiba die tanya awak2... nak tanya sket la.. "nick name awak JEN JEN tu kan cam sweeett sangat.. i like... suka sangat nak panggil, macam jadi nama JEN JEN tu ek" maka aku pun story la..

oh ya nick aku kat FESBUK sekarang adalah sebelum ni ... terbaru aku saja jer tukar nama aku kat fesbuk tapi bubuh nama gelaran yang bese orang panggil aku... bukan apa saja bagi fresh version... aku tak sangka ada yang suka sangat dengan nama JEN JEN tu... selain die my fren NANAKU TAKIZAWA aka MUMMY ADRIANA ... terharu & tak sangka sangat... mood aku so happyyy.....

so bila Alhafiz dah panggil aku JEN JEN.. maka aku pun nak jugak nama die yang best.... CIK AFIZ sangat formal okey.. tu kat opis leh la.. nak panggil FIZ FIZ tak mau la cam auwww lak... cute sangat.. oleh sebab nama die unik ALHAFIZ maka aku putuskan panggil die AL AL... ok tak? hehhehe

p/s : sweeetttt kan kan... JEN JEN vs AL AL

Festival Pengantin Wif my BFF

caakkk... weekend baru ni pertama kali selepas my BFF kawen ni kali pertama die tak balik kg... huhuhu.. lama kot tak lepaking & merewangan dengan... so apa aktiviti aku... so ari sabtu bangun2 dah kol 9 pagi... lepak2 jap mandi siap2 g bayar bil, then g umah cik yana... sarap dulu.. sarap apa? makan bubur oats... lepas tu lepak2, tengok tv, baca novel... hujan lebat giler so adalah ngantok.. terlelap la jap.. sedar2 solat dulu then siap2... here we go to setiawangsa AU2 Jusco... so layan jer pic2....



so cantik pelamin azika ni... ntah bape la harga die...


teringin sangat nak makan.. maklum la tengok iklan cam sedapppppppp sangat tapi adalah sangat manisssssssssssss okey....


my BFF cik yana...


haruslah aku posing kan... lalallalaala


ni lah AU2 Setiawangsa... huhuhuhu....

Thursday, October 6, 2011

Mood : Ke Laut


Aku suka nak tengok Laut & Awan sebab ia boleh menenangkan... masya-Allah begitu besar kuasaMU... begitu indah ciptaanMU....
Maknanyer aku ngah majuk @ sedey.. maksud aku bukanlah time majuk @ hati ngah bersedih jer baru nak tengok laut & awan... time bila hati ngah lara tempat ni lah aku nak tuju sangat2.. nama jer aku dok pantai dalam tapi bukan ada pantai pun...

p/s : kalau kamu tak boleh tak perlu la paksa, buat apa beri janji, harapan jika akhirnya ia takkan menjadi kenyataan hanya angan2... cukuplah... aku da lalui semua tu... orang leh jer cakap tapi orang yang lalui tak sama... cakap memang senang... buat tengok... ya memang aku single, memang aku mencari cinta tapi aku bukanlah terdesak sangat... kau tak kenal aku sapa, apa yang perlukan, inginkan... apa yang ada dalam hati ini... so tak perlu nak pandai2 cakap.. kalau aku majuk sekalipun kau tak pernah tahu pun nak amik hati aku, pujuk aku pun... kalau ada menambahkan duka lara aku buat apa... so plsss... kita hanya sesuai jadi kawan biasa...

Wednesday, October 5, 2011

Ke USM Penang Konvo Adik No 5

Baru sekarang aku nak story pasal ni... huhuhu...

Last month pada 22hb aku bertolak ke Penang dari Labu, Negeri Sembilan... aku pergi ngan mak abah sempena konvo adik boy aku no 5....
aku gerak dalam 9 pagi dan selamat tiba di Penang pukul 2 petang... kitaorang terus check in kat TM Resort Tg Bungah yang terletak di tepi pantai kira tak jauh dari Pantai Batu Feringgi... view memang cun la.. aku suka pemandangan pantai ini... lepas da relax2 lepak2.. mandi suma kitaorang gerak pi padang kota lama... kira macam tempat wajib pegi la kalau g penang tu... mak abah mesti nak ke sana.... bukan wat apa pun saja lepak makan angin & makan pasembuq... hahhaha.. wajib ok makan pasembuq... huhuhu... masa kat situ sempat la jumpa kawan poli aku rezeki kami semua die bunjer... alhamdulillah....

after lepak2 makan angin suma kitaorang gerak balik kat resort.. belah malam kawan lama abah aku mai resort so lepak2 sampai la tengah malam... aku tak tahan sebab drive, penat suma ada.. aku mintak diri awal untuk masuk tido... malam tu kawan abah aku bunjer mee udang...






ni lah TM Resort Tg Bungah Penang


empangan teluk bahang.. bawak mak jejalan

so esoknyer 23hb adalah hari konvo adik aku.. so dalam 7 pagi kitaorang da mula gerak k USM tak mahu jem sebab hari kerjakan... semangat2 tengok orang nak konvo... tak sabar jugak nak konvo, nak cepat abis belajar nak grade.. huhuhu... adik aku wat Degree Mass Comm full time kat situ.. aku lak wat Degree Management tp PJJ jer... masa adik aku nk terima ijazah hanya mak abah jer dapat masuk maklum la dapat 2 kad so aku kena la tunggu luar..

p/s : sebenarnya semasa menaip entry ni pc hang.. tu pasal takde gambar ke luar semalam.. huhuhu

Monday, October 3, 2011

Jalan2 Pi Genting

I'm so happy.. Alhamdulillah aku happy dengan apa yang ada sekarang.. dengan orang2 sekeliling yang ada... dengan adanya family & kawan2 semua... di mana dulu aku pernah dari mereka.. kenapa? disebabkan seseorang.... Alhamdulillah aku masih dengan orang2 tersayang...

Semalam tanpa di plan dengan baik... ngat hati nak amik angin jalan2 jer.. saja nak release tension... tension ker aku ni.. huhuhu.. saja nak jalan2...


ni la suasana kat sana... tapi aku ngan kawan2 tak masuk main kat dalam pun.. maklum la sampai pun dah petang...

so layan la dulu pic2 yang ada.. kamera? hp sony hazel kesayangan aku tu jer..









*p/s : thanks yer bawak jejalan..

Its October Already

Diam tak diam dah masuk bulan Oktober... jap jer masa berlalu... bulan depan 2 November besday aku... alhamdulillah aku masih diberi peluang & ruang juga masih lagi dapat melihat dunia ini...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed