Wednesday, January 6, 2016

Set Awet Muda Suzy Honey

Assalamualaikum...

Entry kali ni Jen nak citer pasal Set Awet Muda plak.



 
SET AWET MUDA

Ape benda set awet muda ni? Sebut awet muda, semua orang nak rase awet muda..nak muka nampak awet muda. Betol x? Umur da 40 tapi muka still 30-an. Sape tak nak kannnn???


Ape yg ade dalam set awet muda ni? Meh nak story.

Dalam set ni ade 4 jenis kapsul.
✔ Manjakani
✔ Buah kk
✔ Kacip Fatimah
✔ Akar serapat.

Siapa yang da penah try set pemulihan mesti tau dalam set pemulihan memang da ade manjakani, kacip fatimah & buah kk. Dan tambahan dalam set awet muda ialah akar serapat.
Ape fungsi akar serapat? Meh nak cite..

Antara khasiat AKAR SERAPAT untuk tubuh badan

*** Memperbaiki dan menegangkan tisu faraj.
*** Membantu menegangkan payudara.
*** Menegangkan otot dan sendi.
*** Membantu memulihkan luka dan menambah tenaga.
*** Menegang dan mengecutkan otot.
*** Membantu melicinkan kulit.
*** Membuang toksid dalam badan.
*** Melancarkan peredaran darah ke organ wanita untuk meningkatkan kadar oksigen bagi kesihatan dan fungsi organ.
*** Melegakan kekejangan otot rahim dan mengatasi kelesuan ketika haid.

Set awet muda ade :
10 kapsul manjakani.
10 kapsul akar serapat.
20 kapsul buah kk.
20 kacip fatimah la

Bape hrga setiap set? Rm55 je.

Murah ke murah??

Ade yg berminat nk try atau tanye lg details boley whatsapp sy 013-6133658.

Siapa tak mahu cantik sihat mantop luar dan dalam.


Okeylah.... babaiii, 

Set Pemulihan Jamu Suzy Honey

Assalamualaikum.... 

Pekaba semua? Harap semua sihat & ceria selalu. 
Dah breakfast ker belum? Jangan skip time makan pagi tau. Nanti kurang energy & lemau. Tak best la pepagi dah lemau kan. 

Pagi ni Jen nak share berkenaan Jamu Set Pemulihan Suzy Honey


Set Super Qmut. (Set pemulihan)

Rm55 - 3 serangkai


Set Jamu Super Qmut :
* 30 kapsul Manjakani
* 20 kapsul Buah KK
* 10 kapsul Kacip Fatimah.


Set Super Qmut ini sangat sesuai :
**Keputihan yang teruk dan berbau.
** Masalah dingin nafsu seks
** Menaikkan ghairah dan memberi tenaga kepada wanita utk hubungan suami isteri.
** Mengetatkan dan menegangkan otot Faraj dpt memuaskan pasangan.
**Masalah Kentut Vagina.
** Menyelesaikan masalah becak/ faraj berair.
**Memberi kemutan yg mantap.


Cara Makan jamu Super Qmut :
Hari Pertama : 2 biji manjakani.
Hari kedua : 2 biji buah KK.
Hari ketiga : 1 biji kacip fatimah.
Hari ke empat : boleh terus ulang langkah hari pertama. Atau rehat dulu sehari.


Kalau panas badan kurangkan satu biji. Ambik selepas makan . 
Sama2 ada pagi atau petang.
Tiada apa apa pantang. Jika haid sila berhenti.

 Haaa.... berminat nak try boleh roger & order dengan kita tau.
Whatsapp Jen Jen 013-6133658.

Tuesday, January 5, 2016

2016 dah....

Assalamualaikum....

Dah 5 hari di tahun 2016. Aku baru nak update blog. Hehehee... 
Busy sket uolss. Kat opis sekarang ni buat system. Memang agak busy berbanding keje sebelum ni. 
Balik umah layan si Zaheen, tak sempat la nak mengarang. Hehehe. 

Oh ya minggu ni aku dah 38minggu. Kira anytime jer nak bersalin. Baby pun dah makin aktif, padat dalam tummy Mama ni. Kadang mengeras jugak. Huhuhu. 

Harapnyer baby kuar dengan selamat. In shaa Allah. 

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed