Friday, October 21, 2016

Perawatan by Jamu SuzyHoneyHerbs

Assalamualaikum...

Masalah selalu terkucil..bersin je terkucil..batuk je terkucil..bila nak kencing kompom tak le nak tahan2..

Tahukah hakak2 semua itu salah 1 tanda RAHIM TIDAK KUAT..
RAHIM LEMAH

Untuk Perawatan rahim lemah..

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Step Pertama...anggaran rawatan 1bulan ++

1. REBUSAN AKAR KAYU RM25

Aturan minum:-
i)Sepeket dibahagi kepada 2 bahagian dan setiap bahagian direbus sehingga 5 hari sehingga hilang rasa akar kayunya. Habiskan sepeket selama 10 hari.

ii)Diminum 2 kali sehari. Segelas pagi dan segelas malam.

iii)Selepas habiskan rebusan akar kayu seeloknya jumpa bidan untuk di urut naikkan peranakan.(SENGKAK)

Kemudian di sambung dengan :

2. SET PEMULIHAN RM55 (3 ITEM)

๐ŸŒน30 kapsul Manjakani
๐ŸŒน20 kapsul Buah KK
๐ŸŒน10 kapsul Kacip Fatimah

Cara makan :
Hari 1: 2 kapsul Manjakani
Hari 2: 2 kapsul Buah KK
Hari 3: 1 kapsul Kacip Fatimah
Hari 4: Buat Rebusan Serai dan Halia.
- Ambik 3 batang serai
- 4cm halia @ 2 ketul
๐ŸŒพDiketuk kedua bahan di atas.
๐ŸŒพDirebus dgn 3 gelas air dijadikan sehingga 1 gelas air . Tunggu suam baru diminum.

Hari 5: Ulang semua step hari 1

3. TEA KACIP FATIMAH RM50 (uncang)
ATAU  RM40 (Rebusan)

Aturan minum:-
i)Diambil setelah 1minggu mengambil set pemulihan (bagi set pemulihan serasi dengan badan dahulu)

ii)Ambik 1 sachet letakkan dalam mug dan rendam dengan air panas selama 3 ke 4 jam.
Campurkan air suam jika diminum.
1 sachet boleh 2 kali penggunaan.

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Step kedua..anggaran rawatan 3-4minggu..

1. REBUSAN PEMULIHAN 7SERAPAT RM60

Aturan minum :-
i)Ambil segenggam ramuan rebusan di rebus dengan 10 gelas air sehingga mendidih menjadi 9 gelas.

 ii)Di ambil 2 kali sehari๐Ÿ‘‡
Minum segelas  pagi dan segelas petang atau malam.

iii)Untuk masalah berat ๐Ÿ‘‰3 kali sehari.

iv)Di ambil selepas makan  . ❌Jangan ambil perut kosong terutama kepada orang yang ada gastrik. Pastikan dalam perut kenyang.

**Sekali rebusan boleh di gunakan untuk 3 ke 4 kali rebus minum sehingga masih ada rasa rebusan akar kayu .

♨♨MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI..
♨♨DIRI ANDA TANGGUNGJAWAB ANDA

Rawatan Jamu homemade Suzyhoney

COD AREA KULAI / SALENG / SENAI / SKUDAI / TAMPOI / JOHOR BAHRU

Pos keseluruh Malaysia
Rm7 SM
Rm11 SS

๐ŸŒ FREE CONSULTANCY DARI SAYA
๐ŸŒAGENT SAH JAMU HOMEMADE BY Suzy Honey..
๐ŸŒPM FB / WASSAP 0136133658 - Jen Jen

#ConsultantSuzyHoney
#JenJenIzaicun
#JenJualJamu
#SuzyHoneyHerbs
๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ

Thursday, October 13, 2016

Balik kampung

Assalamualaikum & salam sejahtera.
Jen balik Melaka minggu ni.
Kalau ada yang nak dapatkan Jamu SuzyHoney boleh la roger2 Jen Jen.
Boleh whatsapp 013-6133658
Melaka area Paya Dalam, Duyung, Air Molek, Kandang, Bukit Lintang, Umbai, Alai, Tiang Dua, Semabok, Bukit Katil nak COD pun boleh.
Lain area kite boleh discuss.
Thank You.


#jamusuzyhoney
#jenjenizaicun
#ConsultantSuzyHoney
#JenJualJamu
#suzyhoneyherbs

Saturday, October 8, 2016

Enak lactations cookies

Assalamualaikum & morning.
Harap semua sihat.
Iolss nak share tentang Enak Lactations Cookies.
Cookies dari bahan-bahan organik.
Banyak khasiat bukan sahaja untuk #bfmom, preggy mom pun boleh makan.

Antara bahan-bahan yang terdapat dalam cookies tu ialah rolled oats, chia seed, halba, brown sugar.

Makan 1 keping pun kenyang. Membantu siapa yang sibuk, nak diet.

Jom tengok rupa paras die.



Boleh roger Jen Jen 013-6133658


Hai hai

Assalamualaikum.

Lama gila tak update kat sini. 

Thursday, March 17, 2016

Detox program batch 7 Suzy Honey

Assalamualaikum.
Lama tak bersiaran kat sini.
Alhamdulillah detox program dah masuk ke batch ke 7. Ramai yg telah berjaya & masih mengamalkan gaya hidup sihat hingga ke hari ini.
Detox group Suzy Honey ke 7 akan bermula pada 25 Mar  - 03 Apr 2016.
Ramai yang telah berjaya..
Anda bila lagi ???
Sesiapa yg berminat ingin turunkan berat badan hanya 10 hari tanpa Nasi & Kabo dengan syarat mesti membeli :-
1. Jamu Kempis Perut Suzy Honey
2. Bawang Putih Suzy Honey
Bagi yang dah dapatkan stock jamu kempis & bawang putih saya akan ke add ke group detox nanti.
Boleh Pm & WA  Consultan Jen Jen
☎️ 013-6133658

Wednesday, January 6, 2016

Set Awet Muda Suzy Honey

Assalamualaikum...

Entry kali ni Jen nak citer pasal Set Awet Muda plak.



 
SET AWET MUDA

Ape benda set awet muda ni? Sebut awet muda, semua orang nak rase awet muda..nak muka nampak awet muda. Betol x? Umur da 40 tapi muka still 30-an. Sape tak nak kannnn???


Ape yg ade dalam set awet muda ni? Meh nak story.

Dalam set ni ade 4 jenis kapsul.
✔ Manjakani
✔ Buah kk
✔ Kacip Fatimah
✔ Akar serapat.

Siapa yang da penah try set pemulihan mesti tau dalam set pemulihan memang da ade manjakani, kacip fatimah & buah kk. Dan tambahan dalam set awet muda ialah akar serapat.
Ape fungsi akar serapat? Meh nak cite..

Antara khasiat AKAR SERAPAT untuk tubuh badan

*** Memperbaiki dan menegangkan tisu faraj.
*** Membantu menegangkan payudara.
*** Menegangkan otot dan sendi.
*** Membantu memulihkan luka dan menambah tenaga.
*** Menegang dan mengecutkan otot.
*** Membantu melicinkan kulit.
*** Membuang toksid dalam badan.
*** Melancarkan peredaran darah ke organ wanita untuk meningkatkan kadar oksigen bagi kesihatan dan fungsi organ.
*** Melegakan kekejangan otot rahim dan mengatasi kelesuan ketika haid.

Set awet muda ade :
10 kapsul manjakani.
10 kapsul akar serapat.
20 kapsul buah kk.
20 kacip fatimah la

Bape hrga setiap set? Rm55 je.

Murah ke murah??

Ade yg berminat nk try atau tanye lg details boley whatsapp sy 013-6133658.

Siapa tak mahu cantik sihat mantop luar dan dalam.


Okeylah.... babaiii, 

Set Pemulihan Jamu Suzy Honey

Assalamualaikum.... 

Pekaba semua? Harap semua sihat & ceria selalu. 
Dah breakfast ker belum? Jangan skip time makan pagi tau. Nanti kurang energy & lemau. Tak best la pepagi dah lemau kan. 

Pagi ni Jen nak share berkenaan Jamu Set Pemulihan Suzy Honey


Set Super Qmut. (Set pemulihan)

Rm55 - 3 serangkai


Set Jamu Super Qmut :
* 30 kapsul Manjakani
* 20 kapsul Buah KK
* 10 kapsul Kacip Fatimah.


Set Super Qmut ini sangat sesuai :
**Keputihan yang teruk dan berbau.
** Masalah dingin nafsu seks
** Menaikkan ghairah dan memberi tenaga kepada wanita utk hubungan suami isteri.
** Mengetatkan dan menegangkan otot Faraj dpt memuaskan pasangan.
**Masalah Kentut Vagina.
** Menyelesaikan masalah becak/ faraj berair.
**Memberi kemutan yg mantap.


Cara Makan jamu Super Qmut :
Hari Pertama : 2 biji manjakani.
Hari kedua : 2 biji buah KK.
Hari ketiga : 1 biji kacip fatimah.
Hari ke empat : boleh terus ulang langkah hari pertama. Atau rehat dulu sehari.


Kalau panas badan kurangkan satu biji. Ambik selepas makan . 
Sama2 ada pagi atau petang.
Tiada apa apa pantang. Jika haid sila berhenti.

 Haaa.... berminat nak try boleh roger & order dengan kita tau.
Whatsapp Jen Jen 013-6133658.

Tuesday, January 5, 2016

2016 dah....

Assalamualaikum....

Dah 5 hari di tahun 2016. Aku baru nak update blog. Hehehee... 
Busy sket uolss. Kat opis sekarang ni buat system. Memang agak busy berbanding keje sebelum ni. 
Balik umah layan si Zaheen, tak sempat la nak mengarang. Hehehe. 

Oh ya minggu ni aku dah 38minggu. Kira anytime jer nak bersalin. Baby pun dah makin aktif, padat dalam tummy Mama ni. Kadang mengeras jugak. Huhuhu. 

Harapnyer baby kuar dengan selamat. In shaa Allah. 

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed