Monday, July 5, 2010

Perak King..



Ahad lepas aku teman adik aku belajar memandu, die nak amik test JPJ khamis depan.. so jalan-jalan dari umah sampai ke sekolah paya dalam pusing ke tiang dua pastu ke ayer molek.. pagi-pagi kan.. lalu depan kedai roti canai teringin lak nak makan roti canai.. so stop la tapau untuk 1 family sekali.. 15 keping... tunggu punya tunggu. lapar sangat-sangat... lama giler.. suruh la adik aku tanya turn kitaorg ntah yang keberapa.. memang lama giler.. so aku bengang la.. nape la tak gitau awal-awal.. leh kitaorang makan dulu atau order tempat lain kan... apalagi blah lah lepas tu.. so on the way balik lalu tiang dua.. nampak la orang jual durian.. untuk pengetahuan aku ni tak makan durian.. so beli pun sebab adik-adik nak makan.. sampai-sampai jer da beli yang kecik-kecik jer.. tinggal nak timbang dan bayar sampai lagi 1 trip.. sekali punya besar dah.. hampir 7 kg tau.. aku punyalah excited.. so beli jugak. 1kg=rm3.. kira murah la kan.. so balik umah suma cam excited la kan.. apa lagi belah dan makan la ramai-ramai.. suka aku tengok.. at last dan cipta rekod.. aku makan la durian seulas.. so 4 july 2010.. sejarah aku makan durian setelah lebih 20 tahun aku tak makan.. lepas tu mabuk gak...

Bowling @ MIBC


salam semua.. last saturday adik2 aku ajak g main bowling @ Malacca International Bowling Centre yang terletak di MITC Ayer Keroh Melaka.. so malam after magrib kiteorang berlima g la main bowling.. just 1 game jer... aku dapat 2nd place jek.. adik aku no. 5 juara.. puas hati gak la main kat situ.. so next time leh main kat situ lagi..

Try try

hye semua kawan-kawan.. aku baru jer register blog ni.. saja nak try2.. tengok kawan-kawan ada blog aku pun nk try jugak menjelajah.. so kite sambung lagi kemudian..

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed