Tuesday, February 26, 2013

Kisah Saki baki Di USM


Assalamualaikum

Hi semua.....
Rasanya lama aku tak menulis secara panjang lebar di sini... ahakss...
Lama jugak tak merepek merapu kat sini..... balik dari USM rasa agak bz.... hehehe
Agak bz yer.... yalah balik dari USM raya cina... cehh macam la aku celebrate tapi tempias tu ada.... kikiki...

Oh ya.... aku tak citer lagik eh apa jadi kat intensif kali ni... ahakssss... 18 hari kursus intensif dengan hanya 5 subjek....
Makanyer ada la jugak waktu senggang.... amboiiii senggang la sangat kan....
Bukan apa last year intensif 12 hari dengan 9 subjek korang bayangkan macam mana hidup aku... hahaha....
Dengan duduk di tempat tinggi ala puteri gunung ledang.... ahakssss......memang semput panjang bukit daki naik hostel tahun lepas.....

Tapi kali ini intensif agak terkejar-kejar jugak aku..... bukan apa dengan urusan t-shirt, gathering, dinner, thesis, exam, kelas...
Fuhhh.... rasanya kurang dok kat bilik kali ni.... kikiki.....
Dah final ini cam otai la.... otai la sangat...

Haaaa kali ini ada perkara yang sangat tak disangka & diduga telah terjadi... apakah??? Jeng jeng jeng....
Simpan dulu story itu.... pasal seseorang yang telah jatuh.....  siapa??? Nantiii yer...

Kali ni banyak kenangan manis-manis dengan kawan-kawan... boleh tak taknak balik dari USM masa tuh... hahaha....
(tak hengat aku ni dah lah berunpaid g sana) balik mau makan megii wooo....

Alhamdulillah plan buat tshirt done......
Gathering pun done.... 2 kali lagik....
1st dengan Dr Supian & 2nd ngan Dr Zarina.....memang sempoi & terbaik la lecturer tu.... sporting habis....
Venue yang 1st tu buat kat Nurul Ikan Bakar..... yang 2nd tu lak buat kat Hammer Bay dekat-dekat ngan Queensbay......
Menu : ikan bakar.... memang happening..... nanti aku story kat entry khas siap bergambar....gituwwww
Haaaa tahun ni rasanya lebih 3 kali kot g Queensbay tu.... kikiki.....

Korang ngat tak kisah putih mata kat entry sebelum nih.....
Masa kat sana ada lah dapat sms dari seseorang untuk minta maaf..... Alhamdulillah Allah bukakan hati die....
Dah lama pun aku maafkan kau.... apa pun macam mana sekalipun aku sedih, kecewa aku tak dendam ngan siapa pun....
Segalanya aku terima......Alhamdulillah....

Walau apa pun aku akan okey.... macam mana sekali pun... aku takkan biarkan mereka yang aku sayang lihat air mata ini....
Biar aku & Allah jer tahu kisah kesedihan itu..... sob sob.... eh eh nak touching lak...
Tak mau tak mau sedih2......
Lagi satu si pang5 tu ada kol aku tau masa kat sana..... memang tak la kan aku angkat... tetiba lak kol aku... apa hal......

*** rindu kat seseorang la yang jauh di mata tapi dekat di hati.....

Okey baii

Monday, February 25, 2013

BerPeplum sana sini

Assalam... 

Hye All...
bila mood bergambar datang memang posing jer la gayanyer.... 
peplum sana sini... hehehehe....  







Tak lama lagi dah

Assalamualaikum semua....

nampaknyer sudah menghampiri penghujung bulan Februari... 
makanyer aku hanya ada 3 bulan sebelum final exam..... 
ada 5 paper lagi untuk harung for final exam & the most important thesis aku....
semangat baru kembali muncul.....
banyak perkara kejut mengejut baru-baru ini...

semoga dipermudahkan segala urusan aku dalam melengkapkan pengajian aku di USM.

di samping itu aku sedang menrancang sesuatu yang agak besar & baru memulakan pencarian information. sebab proposal harus disiapkan sebelum next week.

ok bai. 

Wednesday, February 20, 2013

Aku & Yaya


hai semua... cik yaya di sini... ahakss.... 
gara-gara komen kawan2 aku la... sebab aku pakai bunga di kepala.... 
diorang panggil aku yaya...
kenal tak yaya? 
ala yaya yang citer kartun boboi tu haaa...


sama ker? hihihi...
apa pun layan jerk la... 


okey, nak start aerobic kembali... 
babai.





Friday, February 15, 2013

Back To Work

Cakkkk...
Assalamualaikum semua......

alhamdulillah intensif terakhir selama hampir 3 minggu di USM sudahpun berakhir pada 7 Feb yang lalu... 
lama tak jenguk kat blog... bersawang2...... fuhhhhh
hai semuaa..... hope semua sihat jer yer.....
ada yang rindu kat kite ker??? hikhikhik....

alhamdulillah intensif kali ni banyak meninggalkan kenangan manis2 buat aku.... ahakss...
in shaa Allah intensif terakhir..... 4 tahun bakal berakhir.... cam tak caya nak abes jugak study kan...
apa pun balik intensif takde la nak relax sangat sebab ada final exam bakal ditempuh pada June nanti serta projek paper..... no no relax sangat lagik okeh... selagi tak abes lagik....

arini result UiTM dah kuar..... congrats kepada adik2 aku...... ifah, firah & didi..... 
congrats jgak kpd housemate aku cik ain.... tahniah2... suka..... berbaloi-baloi.....yeay dah abes study...... 

oh ya ada cerita menarik semasa di sana... hatiku tercuit oleh seseorang... ahaksssss..... 
nak tahu? kena tungguuuuu.... hehehe....

tata...... 


Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed