Friday, February 15, 2013

Back To Work

Cakkkk...
Assalamualaikum semua......

alhamdulillah intensif terakhir selama hampir 3 minggu di USM sudahpun berakhir pada 7 Feb yang lalu... 
lama tak jenguk kat blog... bersawang2...... fuhhhhh
hai semuaa..... hope semua sihat jer yer.....
ada yang rindu kat kite ker??? hikhikhik....

alhamdulillah intensif kali ni banyak meninggalkan kenangan manis2 buat aku.... ahakss...
in shaa Allah intensif terakhir..... 4 tahun bakal berakhir.... cam tak caya nak abes jugak study kan...
apa pun balik intensif takde la nak relax sangat sebab ada final exam bakal ditempuh pada June nanti serta projek paper..... no no relax sangat lagik okeh... selagi tak abes lagik....

arini result UiTM dah kuar..... congrats kepada adik2 aku...... ifah, firah & didi..... 
congrats jgak kpd housemate aku cik ain.... tahniah2... suka..... berbaloi-baloi.....yeay dah abes study...... 

oh ya ada cerita menarik semasa di sana... hatiku tercuit oleh seseorang... ahaksssss..... 
nak tahu? kena tungguuuuu.... hehehe....

tata...... 


Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed