Monday, January 14, 2013

Dah lama "AIM" kot... hihihi

Assalamualaikum... 

tajuk entry macam tak menarik langsung. tak kisahlah. janji isinyer. gituww.
ada beberapa benda @ barang yang dah lama aku aim nak beli. apakah? 
meh la nak story. takde la hebat sangat cuma dah lama aim nak beli untuk kegunaan peribadi. ewahh... 
haaaaaaa sebab lum jadi tawen lagi makanyer aliran tunai aku ke barang yang dah lama diimpikan. hehehe... boleh gituw....



1st - smart phone tu la. yer yer memang mengidam Note 2. tapi sebab 1st time beli touch screen hp so biarlah bermula ngan biasa jer tapi function tak kurang hebatnyer. orang kata ikut kemampuan & keperluan. kalau beli note 2 memang boleh tapi aku tak leh nak tengok benda lain. so model aku amik tu just nice. ahaks... yang penting leh bersosial.. eh leh guna dengan smart. hehehe... bajet less than RM1k...



Samseng S Advance


2nd - hak ni memang lama dah. sebab ada keperluan lain maka lama aku hold, kiv jer dulu. tapi alhamdulillah dapat jugak memiliki kamera compaq. bajet aku dalam RM500 jer. nak beli DSLR tak bape nak mampu. sebab aku suka & gemar bergambo & mengambil gambo makanyer kamera itu perlu. betol ker? hahaha... yalah, leh save battery hp kan. kalau g holiday or jalan sana sini. dapat lak geng-geng suka bergambo.. perghhh... tadaaaaa

Sony Cyber Shot

aku pilih sony cyber shot. bape? harga RM359 offer so dapat RM329. free casing. free tripod. cuma tinggal kaler silver jer. kalau ada pink lagi aku sangat2 suka. hehehe... 
dengan sony hazel tu pic dah beribu-ribu ngan kamera akan datang tak tahu nak habaq. huhu..... thanks sony hazel. jasamu kenang salu. 

3rd - supplement. sebab umo dah hampir nak jejak 3 siries (elo ikut tahun dah cukup lah) so aku memang nak amik supplement. so aku amik kolagen. baru jer lagik amik seminggu. sebelum tu housemate bagi aku trial. thanks ain. :). kesihatan harus dijaga kan. hidup cuma sekali. ahakssssss.. hargailah & sayangilah diri anda. sekian pesanan... hehehe. beso kan botol die. tahan dalam 4 ke 5 bulan ni. PMC serbuk. rege die RM250 tapi aku dapat RM230. 

PMC

sekian bebelan kali ini. ahaks... huhuhu.... 

5 days to go to USM... USM aku datang

babai.

thanks. 
jen jen. 

4 comments:

Mimy Hamid said...

whatsapp ngan murni yer teheeeeeeeeeee

Shalee Abdul said...

wah lepas ni blh la akak buat review psl pmc ni kan? :)

Liyana said...

sy berminat dgn collagen tu.. tp ampun mahal nye.. mak x mampu noks..hehehe

De Qaseh said...

ok ker collagen tuh???

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed