Friday, January 4, 2013

January Sudah.... makin dekat... seramm nih

Assalamualaikum

Hye all.... petang-petang hari nih di kala ujan lebat di luar, suasana dingin... 
ahaksss.... I dah beli peplum, terjebak sudah.... aritu kan g Aeon kat Midvaley tapi tak jadik beli, murah jugak tapi bila try nampak cam tak bape nak cun woooo.... 

So tadik meloboskan diri ke KL Sentral, dapat sambar sehelai peplum 2nd layer lagi murah korang, material pun cantik... RM 30 jer aku dapat... alhamdulillah... ada 3 kaler black, mustard, red, ikut aku nak amik merah tapi sebab takde dah blaus kaler itam makanyer itam la jadi sasaran....hehehe

haaaaaaaa korang layan tak drama Akasia petang.... isnin till khamis, kol 7pm till 8pm.... kiut la citer tu.... huhuhu... tu jer la best nak layan..... 

arini dah 4 Jan.... makin dekat ngan time intensif.... makin dekat nak mid term exam..... 20 Jan nanti aku dah bergerak ke USM..... 

22 Jan means 2nd day dah mula exam... seyes tak study apa lagik nih....aduh mari rajin study jen2.... dusssssss....


okeylah nak balik dulu.... ada kelas jap kol 5pm tapi nampaknyer tak dan nak sampai, nak streaming kat opis pun tak lepas.... balik nanti nak masak2 bihun, malam ni ada yang nak kena surprise..... hahaha.. jaga2 cik oya... opsssss... 

end dulu.... :)

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed