Thursday, January 3, 2013

Ucapan buat....


Tak terase tahun 2012  dah meninggalkan kite.... tup-tup arini dah 3 Jan 2013 kannnn :D!!

Buat Keluarga : korang lah yang terpenting dalam hidup ku :*  (sangat-sangat, korang semua pun sama jugak kan, sayang selalu selamanya)

Buat yg tersayang : sy minta maaf kalo sy ade menyakitkan hati awk.. :| (eh eh yang ni tak jumpa lagik, hahaha)

Buat Sahabat : Jangan lupe kan aku ya, bila suatu mase nnt kita terpisah 3-| (love all, sayang selalu)

Buat kawan2 : Maaf ya kalo aku ade silap & salah, yg disengaja mahupun tak disengajakan :) (maafkan aku yer)

Buat Musuh : Maaf bila selama ini aku selalu salah dimata kau :D  (semoga kamu semua berbahgia)

Buat yang sayang pada aku: Aku juga sayang pada kamu \=D/  (terima kasih & sayang selalu)

Buat org yg pernah menyakiti aku: Terima kasih ya kerana sudah mengajar aku bagaimana untuk terus bersabar O:) (thanks sangat kerna mengajar aku menjadi lebih kuat, sabar lagik)

Buat yang tak kenal denga
n aku : Terima kasih sebab setia save aku di contact korang, walau pun kekadang aku buat korang marah,suka BC yang bukan-bukan:]xx  (korang simpan ker, thanks) 

Terima kasih korang sebab sudah ada dalam hidup aku,yg menjadikan tahun 2012 aku jadi ceria :DO:)[τ̲̅н̲̅a̲̅nκ̲̅ ч̲̅o̲̅u̲̅] ({}) :*.♥ xoxo



***nape terbit rasa rindu pada dia? bersabarlah duhai hati..... tak mampu ku luahkan sebab datang secara tiba-tiba, puas ku elak namun..... my BFF ko rindu kat aku jugak kah??? hanya padaMU Ya ALLAH aku mampu luahkan..... 

*** di angin lalu semoga kamu terus sihat & menjalani kehidupan dengan baik..... In Shaa Allah jika di panjangkan umo, jika ada jodoh aku yakin kita pasti akan bertemu jua.... 

1 comment:

Shalee Abdul said...

cepat gila masa blalu kan? :'(

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed