Friday, January 11, 2013

Meh nak amik mood...

Haaaaaaaaa...... 

#Adam Hawa# dah berakhir semalam... happy ending la..... #masih mencari adamku# 
agak2 leh dapat tak Adam cam Adam Muhkriz... hahahaha.... sebabkan aaron aziz yang berlakon kannn....

Sekarang petang pun ada 1 citer kuit #Setia ujung nyawa# suka tengok tapi sekarang ngah part getirrr... hehehe..... layannnn jek... 

semalam baru buat list barang2 untuk di bawa ke USM... bukan apa taknak barang penting tertinggal.... for safety baik buat, memang dari tahun 1 lagik aku buat list .....



tak tahu la dah abes list lum, barang tak packing lagik.... hehehe... esok & ahad ada kelas..... 
ahad pagi 20 Jan nanti aku nak gerak dah ke USM.... hihihi.... 









amik kau...dah nama ratu bergambo... hihihi.... blaja amik pic sendiri dari depan... tengok la mata aku melilau... hahaha... posing pagi jumaat katanyer....

tahun ni aku amik 6 subjek.... 1 paper projek + 5 subjek... so final exam for 5 subject jerk....
4 assignment in grouping.... 3 done, 1 in progress 
1 assigment individu.... in progress also
1 project paper aka thesis...... in progress till bab 3.... 

dah final year aku... tak pasan masa berlalu... sket lagik nak abes... nak konvo... nak naik pentas..... huhuhu....

#tak sabar nak pi USM, pi kelas, jumpa live lecturer, jumpa abg zul eh Dr Zul... hehehe... jumpa kawan2, dok hostel... 

end dulu babaiiii

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed