Friday, January 11, 2013

Order Order Sandwich Chicken Mayo & Karipap

Cakkk... amik kau entry ketiga untuk hari ni... wahh kemain ko yer... hahahaha... 

hehehe... ni kisah kawan order food untuk workshop semalam from new media.... thanks yea.... 
actually ni 1st time aku wat sandwich banyak tu..... salu buat sket2 jer untuk makan sendiri....  
apa pun hope aku dapat hasilkan yang terbaik.... nebes jugak tau.... hahahaha... 

2 menu yang akak tu order karipap & sandwich..... 
karipap tu aku buat kat kampung ngan mak aku... huhuhu.... 
so order karipap hanya during balik kg baru leh amik order & buat... bukan apa dok umah sewa kan, dengan peralatan tak cukup, ruang..... 


.

haaaa..... pic dari fridge kat kampung.... amik kau..... karipap saja lam freezer.... 




ni time nak dressing.... masa ni kol 5 pagi... amik mood katanyer.... aku ni kadang suka verangan ala chef bila bersama makanan... hehehe... baru la syok nak masak or buat kan..... #passsion to cook#




so ni lah die menu tuk semalam.... pssttt tupperware 2 bekas kaler purple tu baru beli okeh.... gara-gara lupa pinjam mak nyer bekas... beli pun tak rugi sebab leh pakai lama.... kan.... invest dulu... hehehe....

alhamdulillah lega bila dah siap camni....thanks yer kak....

end dulu... babaiii...

#with love#
#jenjen#


1 comment:

Shalee Abdul said...

wahh karipap tu fav kite tau. biasa kite mkn karipap kat ikea je :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed