Monday, October 3, 2011

Jalan2 Pi Genting

I'm so happy.. Alhamdulillah aku happy dengan apa yang ada sekarang.. dengan orang2 sekeliling yang ada... dengan adanya family & kawan2 semua... di mana dulu aku pernah dari mereka.. kenapa? disebabkan seseorang.... Alhamdulillah aku masih dengan orang2 tersayang...

Semalam tanpa di plan dengan baik... ngat hati nak amik angin jalan2 jer.. saja nak release tension... tension ker aku ni.. huhuhu.. saja nak jalan2...


ni la suasana kat sana... tapi aku ngan kawan2 tak masuk main kat dalam pun.. maklum la sampai pun dah petang...

so layan la dulu pic2 yang ada.. kamera? hp sony hazel kesayangan aku tu jer..









*p/s : thanks yer bawak jejalan..

2 comments:

Liyana said...

ala.....nak itott!

Edy Zaidi said...

lamanya tak g genting...tiba2 rasa nak g...hehe

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed