Wednesday, October 12, 2011

So Touching lak...I Love My BFF


Nape lak ngan aku malam2 ni kan?

So touching, sayu lak... Nangis lak.....Al kisahnyer... Bukan apa, tadi cik asben  BFF jen jen tegur jen jen  kat chat FB... terkejut gak, ngat nape... rupanya die msg cik wife, cik wife sudah tido so tak jawab so bertanya lak pada jen jen ngat jen jen berada di rumahnyer.... jen jen cakap jugak dah tido tu, penat kot....jen jen saja mengusik die.. rindu ek... die kata memang la rindu.. ahaks..

Cik asben pesan suh ingatkan cik wife g klinik nanti.. alhamdulillah aku dah sampaikan pesanan tu.... pastu cik asben berkata lagi "thanks sebab tumpangkan die keje" "thanks sebab tolong tengokkan budak comei tu" "insya-allah tahun depan nak try stay sama2 kat seremban, sekarang ni sabar jer lah dulu"  jen jen cakap jugak memang penat sket sekarang ni tapi sabarlah dugaan, ada kawan jen jen pun cam korang jugak tapi jarak lagi jauh, kl-penang tiap2 minggu balik penang, selepas setahun baru dok sama, alhamdulillah, jen jen doakan nanti korang dapat jugak duduk bersama..... sabar yer... pastu jen jen cakap jaga cik wife baik2 yer.. jen jen sayang die sebagai kawan baik, macam adik jen jen....

jen jen doakan agar korang akan dekat tapi jauh di sudut hati jen jen sedey gak sebab akan datang jen jen akan tinggal sorang2, g keje sorang2.... jen jen nak orang yang jen jen sayang, happy, bahagia...

pastu cik asben die cakap lagi... cik wife ada citer jen jen suka wat lawak... hahahhaa... dalam nangis jen jen gelak jugak.. maklum la jen jen suka cakap banyak, gelak ketawa... tu jer cara meriahkan suasana... teringat perkenalan pertama dengan cik wife.....

jen jen kalau sayangkan kawan2 memang camni... tak kira la gurl or boy.... once seseorang tu jadi kawan ngan jen jen... jen jen akan caring die, nak die baik2 jer... kalau die pun okey, tak berkira camtu jugak jen jen... its comes natural... walaupun sebelum ni ada jugak yang amik kesempatan atas kebaikan kite... takpe jen jen redha jer.. now alhamdulillah jen jen baik dengan semua kawan2 jen jen.... walaupun jen jen masih single tapi jen jen happy ada family jen jen, kawan2... jen jen sayang semuanya.. semua sayang jen jen kan... sob sob....

p/s : utk cik asben & cik wife... semoga korang sabar dengan segalanyer.. semoga kekal bahagia gembira... maaf andai ada salah silap jen jen pada korang.. yang terbaik pastinyer untuk korang.... happy selalu... senyum selalu like me..... :):):) lalalalalalala




1 comment:

Liyana said...

terharu.. sobb...sobb... thanks awk. x terbalas kot budi awk, huhu :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed