Thursday, October 13, 2011

Kawan Jer.. Taknak Fikir Sangat


Now aku kawan jer ngan guy yang sudi nak kawan ngan aku.... taknak fikir sangat dah... tapi aku usaha berkawan jer la.. sampai masa terbuka hati untuk jodoh aku ... insya-Allah aku terima... biarlah die pun terima aku seadanya... lately ni ada la 2,3 orang yang agak kerap tegur aku.... yang tak tersangka terduga nape sekarang baru die nak sibuk2 berkenalan... mula aku cam malas jugak nak layan2.... tapi fikir balik as a fren tak salah kan... sebab diorang beriya nak kenal2 nak tahu pasal aku so aku okey jer..... 


Captaino - die ni first time jumpa masa aku tengok bola Malaysia vs Singapore kat stadium Bukit Jalil July lepas, ahad lepas baru die tegur aku kat chat FB.... bersambung ke YM... hari2 jugak la... tak expect pun.... so now kawan jer.... tahu la sket2 info pasal die...


Al Al - die ni abang angkat (bro mirez) kenalkan mula2 tu aku cakap malas sangat2 nak kenal2 orang..  tapi abg mirez cakap kawan jer la dik.. jarang kontek cuma start ahad lepas jugak...... ada la YM, FB, msg.... tapi tak penah jumpa live lagik... cakap kat fon pun nerves... hahhahahaa... ahad lepas dengar luahan die..... tapi happy make him happy semula... alhamdulillah.... jen jen suka... 


Aura Lipan - die ni lak budak kelab viva @ VOC .... tapi aku tak penah jumpa live lagi ngan die masa aku joint turun HOT die tak joint lagi... but now aku sangat jarang joint HOT so takde la jumpa live lagi.... tapi selalu la YM ngan die.... 


Azri - die ni salu sangat msg aku.... die ni ex aku dulu... kira kitaorg da kenal masuk tahun ni 7 tahun... dulu la penah kapel... now kawan baik jer...

3 comments:

Liyana said...

xpe awk.. layan je sape nk kwn dgn awk tu.. nt leh pilih mane yg plg sesuai, hehe

Ika Razak said...

xpe jen.. berkawan biar beribu , becinta biar satu :D

RedLife2Love said...

kwn je dulu, nnti cinta tu akn dtg tetiba je tnpa kite sedia.. time tu jgn tgu lame2 dah.. jalan terus.. hehe ;)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed