Thursday, October 27, 2011

Survey Taman Botani, Shah Alam


Hohoho....

Salam semua..
Aritu Jen Jen & division team meeting bertujuan untuk membuat program "Group Strategy Get-Together Activities & Dinner" sebenarnya program ni bagi menggantikan team building kami yang banyak kali postpone, maklum la program 3 hari 2 malam dengan bosses banyak meeting2 penting, dengan hujung2 tahun kan, maklum la kebanyakannyer dah ada program dengan keluarga masing2, kira ada komitmen kan.. maka program di tukar menjadi 1 day activity which is all the staff joint... Division Jen Jen sebanyak 77 orang, tugas Jen Jen adalah untuk mencari tempat, berserta details program & quotation...

Masa dalam meeting tu bosses ada request untuk bermain Paintball... so maka Jen Jen pun survey la tempat kat Mont Kiara tapi adalah mahal okey over our budget...

Planning our activity is morning aerobik, telematch & explorace in evening, malam lak malam kebudayaan, BBQ ...

Cadangan tempat adalah :-
1. FRIM Kepong
2. Taman Bukit Cerakah, Shah Alam @ Taman Botani
3. Janda Baik, Pahang
4. Kalumpang Resort, Rawang

Maka tugas jen jen pun bermula kol mengkol kan & mensearch di tenet
1. FRIM, Kepong - tak lepas disebabkan tak boleh lakukan aktiviti during weekday, lagipun aktiviti pada waktu malam tidak boleh dijalankan selepas kol 7pm sebab tempat tu keras sket...
2. Janda Baik, Pahang luar dari KL so tak leh la nak wat sehari kan kan...
3. Kalumpang Resort lak macam tak bape sesuai lak...
4. Taman Botani, Shah Alam aku kol & tengok2 kat tenet saja macam sangat okey sebab tempat lapang, macam2 aktiviti leh wat, then ada orang leh guide... harganya lak sangat2 berpatutan dengan bajet yang kami ada.... Intrusctor nyer pun terbaik sebab leh provide all information yang kami inginkan....

Insya-Allah if bosses okey proceed la ke Taman Botani tu... yeayyyyyyyy


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed