Tuesday, May 28, 2013

3 Month From Now.. Jeng Jeng Jeng


Haaaaa... apakah? kenapakah? 
Tak tahu nak mula story camner....
cuma sebagai insan biasa aku gembira bila ada melamar.... ahaksss.... 
melamar??? nak taweenn eh....

kadang macam tak percaya tapi percayalah....hahahaha.. 
tengok kucar kacir nak update... kikikikiki.... 

jika ini yang terbaik buatku... aku terima segalanya Ya-Allah.... 
terima kasih Ya-Allah.....
jika dia jodoh terbaik buatku... sesungguhnya aku terima.... 
terima kasih yang... hihihi....

Dialog 
Dear: "jom kite g kedai emas" 
Kite : "buat apa?"
Dear: "nak beli cincin untuk u la" 
Kite : dalam hati (biar betik) .... ooohh.... padahal dalam hati tak tahu nak cakap, perasaan bercampur..... macam tak percaya, happy, biar betol, is he serious... yes he serious... rasa nak nangis pun ada..... 

- dialog itu yang buatkan aku rasa nak peluk die.. eh eh ... tak boleh.... 
terima kasih Ya-Allah... kerana berikan aku rasa ini.... perasaan ini.... 

sekarang ada 2 preparation yang giat dijalankan..... 
1st haruslah final exam
2nd for wedding ceremony....

list & keperluan yang mana perlu sudah dibuat & still on going....
sekarang masa tu jap jer kan... hope semuanya di permudahkan.....

kepada family aku.... abah in shaa Allah doa abah dimakbulkan.... 
akak harap ini doa & impian mak abah & wan tercapai tahun ini... in shaa Allah.... 

ok sambung lagi.... bubye

2 comments:

Miss Volvo said...

yayy seronoknya HEHEHHEHE

Felis Domestica said...

Tahniah,
Aisyah dah ada gaun nak pakai jadi flower girl nanti....

he..he

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed