Monday, April 9, 2012

Majlis Pertunangan Adik Boy No 3


Alhamdulillah selesai sudah majlis pertunangan adik boy aku yang no 3.  Adik aku dapat orang kelate, chica tinggi, pasir mas... pic hantaran ni dari pihak lelaki kepada pihak perempuan... 5 dulang semuanya adik aku nak warna gold.... so jadilah seperti di atas... maklum la sentuhan aku yang tak bape nak kreatif ni kan... simple & sempoi konsep adik aku... so aku buat la sebaik mungkin....








sebab permintaan belah perempuan mintak adik aku pakai baju melayu sebab ayah laki nak sarungkan cincin perak jugak.. ikutkan ajer.... majlis simple & mudah jer... ikat setahun insya-allah sebab tunang adik aku belajar lagi.... sue namanyer... 












pic hantaran yang bawah ni pulak dari belah perempuan... kakak die ada buka kedai barang perkahwinan... ada konsep burung.... 

apa pun walau jauh walau agak penat sket tapi aku puas hati sebab semuanya depan mata aku.... tolongkan apa yang patut tak mau mak abah riso kan.... 


** adik aku pesan tak mau upload pic pertunangan die di FB.... so aku story la kat sini... maybe pic barang2 hantaran jer akan diupload tu pun maybe 2 minggu akan datang... so haruslah menghormati 
permintaan adikku.... 
*** majlis pertunangan di Chica Tinggi Pasir Mas, Kelantan 7 April 2012
**** dalam pada sibuk siapkan barang2 hantaran adik aku, wan & abah nak aku kawen dulu tahun ni sebelum majlis adik aku tahun depan.... adik boy no 2 aku pun tak lama lagik maybe ujung tahun ni nak tunang katanyer.... orang perak.... 

sekian.... 

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed