Monday, April 16, 2012

Weekend Busy But Happy

Salam.... lama tak story mory di sini kan... weekend baru ini sangat bz... macam minggu sebelumnyer jauh perjalanan..... KL- N.SEMBILAN-KELANTAN-N.SEMBILAN-KL tu kisah semasa majlis pertunangan adik boy aku no 3....

Weekend ni plak... KL-N.SEMBILAN-MELAKA-KL ahad lepas mak long & mak su ku buat kenduri doa selamat sempena mak long aku nak g umrah pada 24 April nanti & kesyukuran mak su sempena di naikkan pangkat... memang agak bz la sebab yalah macam2 lauk nak masak... antaranya menu-menu sambal tempoyak pucuk ubi, gulai daging masak lomak cili api, rendang ayam kampung, ayam goreng berempah, pajeri nenas, sayur campur, sambal belacan & ikan bulu ayam.. haaaaaaa amik kau... banyak menu kan maka banyak keje harus di buat...

Tapi sabtu petang sempat jugak kitaorang larik jap ke Nilai 3 ... seyes geram tengok kain okeh... dapat la sambar sorang satu....

** picas next entry... daaaaaaaaaa

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed