Tuesday, April 9, 2013

Jom Fly With Air Asia


ahaksssss... oppsss
Assalamualaikum. hye semua. 
wah aku buat iklan lak nih. sesapa yang plan nak bercuti maka boleh lah menempah tiket bermula dari 8 Apr sehingga 14 Apr 2013. boleh fly start 2 May until 31 Aug 2013. bermula serendah RM29. cepat2 book & fly sampai pengsan. hihihi.

kalau korang nak tahu, aku kan tak pernah flight lagi tau. before penah nak book tapi last minute terpaksa dibatalkan. mencii tau. takpe la lum ada rezeki nak naik kapal terbang. 

okeylah jom fly. eh aku nak g mana tu? 

lum leh nak g terbang sangat lah. jadual final exam dah kuar okeh. 
tahun ni start exam 4 June till 21 June cuma untuk PW KL lum pasti lagik exam kat ner. 
if sama seperti tahun lepas of coz la kat Shah Alam. hopefully in same place takde la nak survey lagik kan. 

okey lah bai. 

1 comment:

Tukang Karut said...

erm... murah... tapi lagi syok naik kereta kot...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed