Thursday, February 5, 2015

Wedding cousin

Assalamualaikum.
Update thru mobile phone. Hehehe.
Last week berlangsung wedding cousin. Sebelah umah aku jer. So Jumaat tu aku amik cuti. Kira hari rewang-rewang kan. Tapi tkde rewang sgt. Sekarang kan orang pakai khidmat katering. So tak la busy macam dulu nak kopek bawang, nak potong sayur segala. Miss all the moment kenduri kawen dulu. Hihihi.
Haaa aritu tolong2 untuk bunga telur, doorgift lain dah setel. Tapi aku tak dapat tolong sangat. Datang tolong tengok jer. Hihihi. Bawak si kecik tu. Maaf.
Tema diorang batik jawa. Pastu bunga telur cucuk kat batang pisang. So klasik kan. Tambah cantik dengan gazebo yang baru siap. Oh ya cousin aku tu lelaki so kira sambut menantu lah. Ada persembahan silat tapi tak dapat tengok sebab Zaheen ngah merengek nak tido.
Masa kenduri best sebab time ni lah ramai sedara mara datang. Leh berjumpa. Jumpa kawan lama lagi. Okeylah jom layan gambar






No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed