Thursday, February 26, 2015

Mari Minum Tamar Cocoa.... Sedap

Assalamualaikum...

Lamanya takde new entry. 
Hari ni aku nak share tentang Tamar Cocoa..
Aku start minum tamar cocoa ni masa dalam pantang lagi. Sedap rasanya. Siapa yang suka minum Milo or Hot Chocolate cuba try Tamar Cocoa, in shaa Allah, anda puas + tambah khasiat dari tamar lagi. Ikutkan masa pregnant boleh jer minum tapi sebab alah aku ni banyak yang muntah so tak la minum. 

Bagi yang breastfeeding in shaa Allah boleh menambahkan susu badan. 
Bagi yang mengalami masalah sembelit, pun elok try. Memang sangat membantu. 
Salah satu usaha kita kan, in shaa Allah. 

Semua orang leh minum tamar cocoa ni. Semua golongan & peringkat umur. Lelaki perempuan. Yang pregnant. Budak-budak atas 2 tahun dah boleh dah minum, tapi kena cairkan sket sukatan tu. 

Kalau nak tahu, Tamar Cocoa keluaran Alhadad Marketing ni memang 100% keluaran Bumiputera. Siapa yang nak sokong produk Bumiputera kalau bukan kita. Macam mana orang-orang Bumiputera nak maju kalau kita tak sokong yer dak. Fikir-fikirkan... hehehehe



Antara kelebihan mengambil Tamar Cocoa, yakin & tawakal pada Allah. Mohon yang baik-baik sahaja. 




Tamar Cocoa didatangkan dalam bentuk serbuk 900gram. Juga dalam sachet untuk memudahkan penggunaan.



Ni lah rupanya. Stock Tamar Cocoa ni sangat-sangat laris. Seyes. Sampai ada stokis yang takde stock kat tangan tau. Aku tahu sebab Adik Boy aku no 3 merupakan stokis di Melaka. 

So jomlah tukar minuman harian anda. Kalau beli yang pek 900gram, bancuh macam biasa, korang boleh adjust nak pekat ker macam mana. Boleh jugak diminum sejuk, ala senang jer tambah ais @ simpan dalam peti. Macam minuman yang lain. 

Harga pun tak mahal mana pun. Setiap pembelian tamar cocoa berharga rm21 anda akan didaftarkan secara automatik. Korang jugak layak menikmati harga ahli untuk belian kedua dan seterusnya termasuk produk lain (bukan tamar cocoa sahaja). Yang bestnyer setiap pembelian kita, kita akan dapat bonus/rebet. Korang boleh tengok-tengok produk-produk lain kat web alhadad http://www.alhaddadmarketing.com


Bagi sesiapa yang berminat nak order boleh jer roger aku. Jangan malu jangan segan. 

Whatsapp - 013-6133658 (Jen Jen @ Zai) 

COD : 
KL - Menara TM, Pantai Dalam
Melaka - Paya Dalam, Duyung, Air Molek 
Johor - Kulaijaya

Bagi yang jauh, aku boleh poskan jer. Contoh, aritu kawan aku dari Penang order. Thanks ida. 

Okeylah, tak rugi pun try Tamar Cocoa tau. Tak cuba tak tahu. Hehehe. 

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed