Thursday, March 10, 2011

[Chicken Mayo...]

semalam ada pasar so wajib la bagi aku & cik yana menghadiri pasar malam setiap hari rabu after keje.. tu adalah aktiviti wajib kami pada tiap2 minggu.. maka semalam dengan melihat kesegaran & kebugaran ikan, ayam, sayur2an... maka aku pun ingin membuat breakfast untuk esok pagi.. apakah??? jeng jeng.....
SANDWICH CHICKEN MAYO......

>> isi ayam yang sedang direbus bersma air & lada hitam ditumbuk ea...


>> adalah hasil yang sudah direbus ea.. maka kite kena racik2 yer...


>> begini lah rupa ayam yang sudah diracik serta dicampurkan bersama2 dengan mayonis ea.. jgn lupa simpan dalam peti ea...


>> taaadaaaaaaaaa nilah hasil chicken mayo setelah di bubuh dengan salad & tomato... sedap tak yana & cikin ! ahaksssssssss...


>> ini jer antara pic2 yang sempat disnap semalam.. maklum la daku wat sorang2... kalau ada cik yana.. sure tukang snap pic2.. hehehehe....

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed