Thursday, September 29, 2011

Allah sayangkan aku... dia bukan untuk aku...

Alhamdulillah aku masih diberi masa, peluang dan ruang dalam melayari kehidupan yang penuh pancaroba... aku makin happy, lega sebab segalanya setel... tak perlu susah nak fikir dah.. alhamdulillah aku dapat petunjuk siapa dia sebenarnya... alasan yang ditimbulkan sangat tak logik tapi bagus jugak sebab aku takde apa2 ikatan yang sah ngan die... die da tunjuk belang...

* p/s : awak, i don't know what u try to do, just remember what u give u get back, saya redha jika keikhlasan, kejujuran, kesetiaan saya dibalas dengan kecewa sekurang-kurangnya ia sangat mematangkan saya dalam mengenali sikap lelaki supaya akan sentiasa berwaspada, tak perlu mendabik dada dengan mengecewakan sekeping hati... u have to change if not u must accept what u get... jangan salahkan takdir because u have create ur problem... hope happy with ur choice & hope to change... ngat doa orang-orang yang teraniya makbul... aku bukan yang pertama... sapa mangsa ko seterusnya.... fikir-fikirkanlah.....

1 comment:

Liyana said...

sabar la awk..Allah dh tetapkan dia bkn utk awk. ade yg lbh baik utk awk

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed