Monday, September 19, 2011

Weekend yg sangat bz

entry aku cam gempaq la kunun.. hahhahaha... lama kot aku tak merepek kat sini kan kan.. cehh bajet ada orang baca...

raya pun dah hari ke 21.. raya & lepas-lepas raya ni haruslah banyak open house kan... maka mana yang sempat insya-allah aku dapatlah menghadirkan diri... thanks kepada yang menjemput tapi andai tak dapat datang harap maaf yer.. :):):)

weekend baru ini cuti 3 hari coz 16 September 2011 adalah "Malaysia Day @ Hari Malaysia".. apakah "Hari Malaysia"??? hari ulang tahun pembentukan negara kita iaitu Malaysia pada 16 September 1963 [maklum la aku ni kureng sikit subjek sejarah tuh, minat kira-kira jerk] takpe nanti aku baca & study baru leh nak story banyak2 ni kang salah... abis aku kang..... hihihihi...

Jumaat tengahari tu aku g open house umah cikin, jiran sebelah kat opis ni ha... BFF aku jugak... umah dekat jer so alhamdulillah dapat la g umah die bersama ika & kak fara... perut pun kenyang.. thanks cikin... sedap la hang masak.... terus antar ika kat lrt station then calooooo to labu...

apa lak majlis kat labu kan kan??? hahhahahaa.... sebenarnya kenduri kawen adik sepupu aku kiranya cucu pertama atok wan aku.. maklum la aku cucu sulung tapi ni anak pak ngah aku yang kawen dulu... baya adik aku no 4.. yalah da sampai masa & jodohnyer so apa tunggu lagik... majlis yang sangat simple la, ikut kemampuan sebab die baru abis blaja.. tak kisah la janji yang penting nikah tu kan... alhamdulillah majlis berjalan lancar...

tapi kan aku rasa sayu, hiba masa majlis pernikahan die... penat aku tahan-tahan tapi masa pengantin bersalam dengan aku, aku nangis... tak leh tahan dah... dalam hati berbisik jugak bila agaknyer hari bahagia aku kan??? Masya-Allah.... Maksu & Makteh menenangkan aku masa tuh...

**kepada hazirah & mohammad : tahniah, selamat pengantin baru kepada kamu berdua.. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat...

1 comment:

Liyana said...

sabar la awk... jln Allah tu indah pd masaNya, doa yg tbaik k, xmo sedih2

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed