Monday, September 19, 2011

Bila BF ilang... nak wat apa ek...

apa kes ni kan... Alhamdulillah sekarang ni tempuh bertenang dah... nasib baik aku tak menulis masa jiwa kacau giler babas tahap gaban aritu.. ntah apa2 aku merepek meraban kan...

bulan ini, September aku meroyan sekejap mencari si dia... 3.9.2011 sehingga 12.9.2011 kol tak berangkat, msg tak berjawab, emel tak berbalas pening aku dah la dengan demam... aku masa tuh riso gaban la, orang yang kita sayangkan... mula aku fikir negatif walau pada asalnyer taknak fikir negatif, tak baik kan... tapi sebab more than 24jam aku da cuak la.. aku ada buat salah ker ada perkara tak baik jadi kat die ker??? tak penah-penah kan... raya die tak dapat datang... kesedihan makin bertambah tapi aku try kuatkan hati aku ini... bila kawan2 tanya lagi lah sedih...

akhirnya aku dapat jugak kontek die .... hasil nasihat kawan aku.. aku geledah suma emel-emel gabungkan no opis dengan sambunga die.. yessssssss berjaya kontek die... die sangat terkejut....
aku apa lagik dengan geram membebel la tanya soklan cam machine gun... yalah lama terbuku.. die tak kata apa memang salah die kan.... suma jawapan die aku balas balik... the reason sebenar hanya aku yang tahu & faham... tapi tolonglah jangan wat camni lagik.. suma leh bincang baik2 kan...

*** awak plz don't do it again to me okey!!!!

2 comments:

TeruteruBozu said...

tak mau gaduh2 taw ct...hope bahagia selalu

Edy Zaidi said...

jangan jaduh2 yer..bawak berbincang...:)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed