Thursday, November 3, 2011

Site Visit & Reccee To Taman Botani Shah Alam....


Division aku nak wat satu event bagi menggantikan team building yang tak jadi2 since July extend to October then November but still cannot do coz disebabkan komitmen masa staff... so committee members plan to create satu event yang includekan semua staff ... maka terciptalah programmce dengan nama Get Together Activities.... tugas survey tempat adalah kerja aku, maka aku dengan mengguna hujung jari mensurvey la tempat2 yang telah dicadangkan semasa dalam meeting... antaranya... FRIM, Janda Baik, Kalumpang Resort & Bukit Cerakah aka Taman Botani... 


So the resultnyer setelah mendapatkan info maka Taman Botani telah dipilih disebabkan lokasi yang dekat, pihak mereka dapat menyediakan permintaan pihak kami untuk mencapai objektif... aku dok emel2 ngan En Saifful.. rupanya die merupakan presiden Kelab Rekreasi Shah Alam... so dielah akan menguruskan segala aktiviti yang ingin kami jalankan termasuk lah bas pengangkutan, makanan, t-shirt & sebagainya... 


So team aku yang seramai 5 orang g ke sana untuk melihat tempat2 yang bakal kami tempuhi pada 8 Disember nanti... naik apa? naik cik bibah aku la kan..... so dalam kol 10:30pagi bertolak ke sana.... so layan jer pic2 yang ada.. 


*kredit to cik yana sebab die dah edit.. awak pinjam ek... hehhehhe....


ni lah geng2 yang.. cik yana, ira, kak ika & kak yati

amacam best tak tempat kitaorang nak wat aktiviti nanti.. aktiviti apa? jeng jeng jeng... aktiviti yang bakal kami jalankan adalah senamrobik, explorace, telematch, stage persembahan... huhuhu.... stamina kena kuat ni... 


sekian... daaaaaaaa



1 comment:

Liyana said...

ehehe pakai je... tadahal, haha

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed