Tuesday, March 5, 2013

[Jarak itu Cabaran]


Assalamualaikum...

nape yer rasa kurang best hati ini arini..... 
rasa sayu & sebak lak..... 
apa pun aku kena kuatkan jugak...
jangan nak ngada-ngada sangat jen jen....
nak bermanja kot..... haip nak manja ngan sapa lak.....
sabo jer la...... 
adakah jarak jauh itu rindu? 
adakah jarak jauh itu dugaan?
plzzz sabar..... dugaan itu cabaran.....
hope tabah & terus kuat dengan perasaan....
kena sama-sama jaga hati.....
long distance got so many many challenge....
that the risk kan...... 
must trust each other....
kadang-kadang tu tak terluah.... 
simpan dalam hati tapi jangan sampai makan hati.....
jauh tak mesti terus jauh....
biarlah jauh tapi dekat.....
ya pasti ada cabarannyer tapi harap hati kite kuat yer....
aku mohon segalanya pada-Mu Ya Allah.... 
hanya Kau sahaja maha mendengar segalanya.....
jagalah diri yer.... hanya doa buatmu dikejauhan ini...... 

oh ya.... sabah diserang..... sedih dengar.... maybe bantuan tak dapat kuhulurkan 
akan tetapi doaku buat pejuang-pejuang negara yang mempertahankan negara & 
doa buat rakyat sabah semuanya semoga mereka selamat & dilindungi Allah......

next week in shaa Allah adik boy aku nak nikah....
so Jumaat nanti after exam training aku akan ke Bagan Serai....
hope segalanyer dipermudahkan.... gubahan hantaran dah siap... 
buat simple-simple jer..... adik aku tolong siapkan....
aku tolong tengok & sibuk2 jer.... aku tak bape nak kreatif sangat....

end dulu.....
baii


1 comment:

Felis Domestica said...

Jadikan cabaran tu satu kekuatan, InsyahAllah... kami pun jauh, ada lagi jauh.... yang penting ikhlas, insyaAllah dengan keikhlasan dan tujuan yang betul, akan muncul lah kejujuran dan keserasian...

good luck...

sabar itu indah, indah bahagia

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed