Monday, May 9, 2011

apa citer ek..

lama aku tak menulis kat blog ni... sebelum banyak2 post aku simpan lama dah & dari lecturer aku... masa tu takde mood nak taip menaip story mory..... now aku kat kampung... ahaks.. minggu ni balik kampung lagi... ikutkan tkde dalam plan awal aku.... mak aku kat labu jaga atok... sempena hari ibu... taknak susahkan abah & adik2.. aku bawak balik mak & amik adik dari penang yang turun kat nilai... adalah penuh okey bonet kete aritu..... tapi alhamdulillah aku puas dapat tolong mak & adik2.... sementara masih single ni.. suka2 aku la nak balik kg biler2.... insya-allah rezeki ada kan.... kalau dah bersuami kang nak kena fikir lain la... hahhaha... tak mau komen panjang la bab tu....

last week sekali ngan cuti hari buruh... isnin baru lik kl.... minggu ni adalah lama sket berada di kampung.... selasa baru lik kl.. maklum la... esok ofis aku ada EGM... mesyuarat untuk pemegang saham.... so takmau berlaku kesesakan seperti 2009.. jadi adalah harus diwajibkan cuti 1 bangunan... ahaks... best kan...

aku kat kampung takde la kemana sangat.. more kat umah jer.... kuar pun sebab nak uruskan hal adik2... mak & abah...... rest2 kat umah jer....

insya-allah next week selasa cuti lagi ... aku akan bercuti ke luar negara.. mana ek... hahahhaha... macam la jauh sangat ... padahal negara jiran jer.... lalalalalalala...ala pegi balik hari jer... aku da bagi kata putus setuju untuk ke sana.... untuk diri aku jugak nak tengok negara orang..... nak rest2 kan mind.... insya-allah rezeki untukku tetap adaa..... aku citer next entry ek....

1 comment:

liyana said...

waaa nak ikut p singapore! opss tercakap pulak, hehehehe

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed