Tuesday, June 4, 2013

Hari Dalam Sejarah 2 June 2013


Assalamualaikum.

baru nak story mory kat sini. Alhamdulillah selesai sudah majlis pertunanganku. seyes aku masih macam tak percaya. eh eh sepak2 pipi. aku tak mimpi lah.

Tanggal 2 June 2013 aku bergelar tunangan kepada seseorang. siapa? namanyer mohd ariffin. tapi kawan2 panggil Ipin. hehehe... cehhh baru nak kenalkan. official. 

aku memang hanya jemput sedara mara yang rapat & kawan2 yang close. bukan taknak gtau yang lain2 cumanyer risau. biarlah selesai dulu. lagi satu aku malu. maklum lah base pada kes2 yang lalu kan. 

kepada seluruh ahli keluargaku mak abah & adik2 serta pakcik makcik & kazen2 thanks sangat2 atas segala  pertolongan jasa baik & segalanya. plan aku hanya sebuah majlis yang simple jer. tapi meriah aritu. kepada housemate & geng2 bff ain, anim, oya & jaja, thanks sudi datang dengan menempuh jem bagai. 
kepada yang lain2, jangan terasa nanti, ada yang diberitahu, ada yang baru tahu, bukan niat nak rahsiakan, cumanya pertunangan tak perlu dihebahkan sangat kan. buat masa ni segala gambar tidak akan diupload di fesbuk jen2 jer. kat instagram ada lah masukkan sket. hihihi.... 

Majlis nikah + kenduri memang akan jemput kawan2 yang close semua. jangan riso yer. 



tadaaa ni barang hantaran dari pihak aku, simple jer, in pink kaler. dah gubah camtu lawa lak,
hantaran ni aku mintak tolong adik aku tolong buatkan, aku tolong2 sket2 jer.
sebenarnyer 5 jer, makcik aku bagi kuih bakar, so jadilah 6, rezeki ipin & family
ni yang asal, baju yang akan aku pakai masa majlis, feeling retis la amik pic camtu, hehehe
pink hijau - color block... hehehe


cakk ni kek hantaran yang aku buat sendiri, deco adik firah tolongkan buat nama,
adik ifah buatkan topping
thanks adik2... hehehe

bff since kecik lagik, alin ngah pregnant 2nd baby tu. 

ngan diba, adik ipar... hehehe


ngan adik no 4, ifah

geng2 bff, thanks korang

eh ngan MIL ops bakal MIL & mak kite la....

ngan mak teh, mengikut tema lak, walau tak diberitahu, thanks mak teh

anim, ko jgn sedey2 tau, aku doakan lepas ni ko lak. sayang selalu

hantaran aku & ipin 

ngan kazen, nor, thanks yer

ngan wan den. thanks wan 

ahakss setelah selesai sarung cincin

tadaaa... with incik tunang, mr ipin (wink wink)





Alhamdulillah selesai sudah, cuma satu yang tercapai amik gambar beramai2 ngan adik2, mak abah. tu jer.
maybe 1st time kan majlis kat umah aku. tapi apa pun, alhamdulillah majlis berjalan dengan lancarnya


okey babai... 

2 comments:

Cik Eka said...

tahniah dan selamat bertunang..

hehehe

bila majlisnya tu?

Annaz Mohd said...

tahniah..semoga hingga ke jenjang pelamin...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed