Wednesday, June 26, 2013

OOhh Pantas Masa Berlalu. 59 Days Only

Assalamualaikum.
Hai semua. Alhamdulillah hujan malam tadi. Hopefully jerebu yang melanda semakin kurang & kadar IPU juga semakin baik. Amin

Oh arini dah 26 June. Jumaat ni, 28 June aku & family akan bergerak ke Kelantan. Malam itu adik boy saya nikah. huhuhu. 

Dan hanya tinggal hampir 2 bulan lagik oh tak bape nak sampai 2 bulan pun. mengikut kiraan hari hanya tinggal 58 hari saja lagik. cuti aku pun makin susut. nanti mau silap2 kena cover dengan U/L. 
MC masih belum terusik. Alhamdulillah. kalau tahun lepa MC abes. terima kasih YA-ALLAH. 

persiapan? in progress lagik. nanti aku review pasal checklist kami. 

ok sampai sini dulu. Baiii

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed