Wednesday, July 3, 2013

Survey Couple Ring Our Wedding

Assalamualaikum

Hai semua.
Aku & ET plan nak pakai couple ring for wedding nanti. so sibuk la google. yang pasti untuk lelaki kan tak leh suasa apatah lagi emas. so pilihan adalah silver, stainless steel, platinum. type camtu jer pun kan. Makanyer from last 2 weeks lagi survey la kedai2 yang jual material tu. mostly platinum so memang la cantik + shining. aku ada survery & tengok kat anggun klasik. ada la beberapa design yang berkenan. siap boleh ukur nama + bubuh date. macam aku tak kisah sangat sebab emas + emas putih aku leh pakai. untuk ET la susah sket nak cari sebab kadang-kadang kat kedai selalunyer die ada campur suasa putih. 


ni antara design dari anggun klasik yg aku minat. untuk ladies die leh buat emas putih just add RM100. kalau sepasang silver ini dalam RM950. boleh ukir nama + tarikh. semua design kat anggun klasik adalah custom made. 

ni lagi satu design yg ET kite suka, design ni jumpa masa tempah kad kawen, sebolehnyer die nak gambar cincin tu masuk kat kad kawen. tapi maaf tu design lain yer. hehehe. 
kalau nak tempah design camtu kat anggun klasik pun boleh, harga, boleh runding... hehehe. eh jap aku ker jual cincin. hehehe

banyak jugak kedai yang kami dok pergi, tapi mostly harga sangat cantikkkkk.... so sangat luar dari bajet so belum lagi jumpa yang sesuai ngan bajet kami. still looking. abes semua kedai masuk, Golden Heart, Tomei, Emas Sri Pinang yang jual silver, pastu jumpa la satu kedai kat Midvaley Bausch K. design kat Bausch K tu simple2 jer, ok jugak, sebab ada couple ring. aku rasa if amik sepasang ngan die, ok jer kan, ukir nama + date.


kalau ukir nama kira akan jadi camtu or ukir nama + date belah dalam kan. for our moments. ahaks... 



cantik jugak yang ni kan kan kan.. hehehe... 


this week ET datang KL lagik, nak setelkan barang2 hantaran yang belum beli lagik. 
apa die. nanti kite update lagik. 

ET kite dah potong rambut baru. hehehe. sila lempang laju2. opsss maapp




sebelum potong rambut (pic ni seminggu before tunang tak silap)




otw cari barang, tengok lebih kemas kan (last 2 weeks after final exam) 

okey sekian daa... babai... 

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed