Tuesday, July 2, 2013

Back From Journey To East

Assalamualaikum.

Hi semua. arini back to work setelah cuti selama 5 hari. 
alhamdulillah selesai sudah majlis nikah + kenduri adik lelaki no 3 di Pasir Mas, Kelantan.
1st time cik bibah ke Kelantan okeh. 1st time jugak aku drive lebih dari 5 jam one shoot. agak penat jugak + sangat mencabar dengan keadaan jalan. tu semualah mood nak lari tapi under control. 
maklum aku ni nampak cam brutal, kasar tapi manja jugak.. hehehehe.. caya ker tak? lalalalala. tapi sebenarnya aku banyak belajar dari journey. nampak simple tapi its about life.
banyak pengajaran di sebalik sesuatu yang berlaku. kenapa ia begitu. apapun kena harus lebih sabar & redha. semuanya kerna Allah. 
alhamdulillah selamat pergi + balik walau berlaku sedikit kemalangan yang menimpa kete adik walau apa pun semuanya selamat. 

sebelum pergi tukar 4 biji tayar cik bibah + brek pad. alhamdulillah tayar + brek pad tahan 3 tahun, umur cik bibah nak 3 tahun dah. alhamdulillah. 27June 2013 - tukar tayar + brek pad. 
bape???? memang nangis jugak nak bayar tapi memang patut tukar pun. 


okeylah. to be continue nanti 



No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed