Monday, May 19, 2014

Survey2 & Listkan Keperluan Baby

Assalamualaikum

Harap semua sihat. Mood nak menaip kadang-kadang ke laut. Hihihi.
Tak dapat nak konsisten lak. Tapi yalah lepas sebulan MC banyak benda nak kena setelkan plus nak biasakan diri dengan keadaan baru. 

Alhamdulillah alahan makin kurang cuma bab makanan tu takde la leh makan semua, ada certain yang boleh makan & ada yang tak boleh, kalau makan memang akan muntah balik. So saya is redha. In Shaa Allah, minggu nak masuk 20 minggu bersamaan 5 bulan dah. 

Haaa last Friday sempat la g jenguk Mom & Baby Expo kat Midvallley tapi takde shopping sebab list tak bawak, list pun tak bape lengkap, awal sangat lagi kan so just jenguk, survey-survey harga & tengok jualan barangan yang ada. hehehe. Hubby pun macam blur jer tak tahu apa yang perlu ker tak? So sangat tak bagus untuk membeli kan kan. 

Selalunyer dia akan survey dulu & siapkan list. Takpe, lepas kita siapkan list keperluan & wajib beli. Takde la kena beli semua kan. Kawan aku gtau murah lagi beli online or masa clearance stock. Tapi clearance Pureen dah lepas. Takpe lepas ni sure ada lagi kan. 




okeylah tu jer nak citer. hehehhee. 

1 comment:

diana aziz said...

Mesti awk tak sabar nak timang baby sendiri kan... seronoknya! :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed