Wednesday, June 18, 2014

Advice Preggy & Present Shaklee

Assalamualaikum. 

Hehehehe. Tak tahu nak letak tajuk apa. 
Tadi pagi lepak makan kat pantry. Pastu ada kawan tetiba cakap, Jen lepas pantang 100hari terus proceed for 2nd baby. Sebab dia cakap kesian tengok keadaan aku time preggy ni. Dia cakap alang-alang tu biar harung jer. Lepas tu leh relax. Huhuhu. Maybe faktor umur sekali kan. Aku tak tahu nak cakap apa, tapi aku terima advice dari senior. hehehee. 

Baby dah start rasa gerak-gerak. Aku rasa baby tendang-tendang dah. hihihi.... Happy & rasa sebak. Kuasa Allah kan. Baby sihat kan. hehehe. Mummy & Daddy masih lagi teka teki baby gurl ker baby boy. So cari nama untuk kedua-dua jantina. 

Haaaa pastu tadi BFF, Yana datang bagi Meal Shakes from Shaklee. Terkejut kita. Thanks awak. Saya doakan agar awak dimurahkan rezeki, happy & cepat-cepat proceed untuk adik Faiq. Opsss.. 

Okeylah itu aja. 

3 comments:

edda(",) said...

salam kenal..=)

Cik Puan Eka said...

Hehehe bestnye baby dah tendang2. Kite pun ingat sebelum 30 ni nak ada dalam 2 baby. InshaAllah kalau dizinkan olehNya

Kira Sakura said...

seronok kan bila dah rasa baby gerak. rasa seronok je bila nk komunikasi dgn dia hihihi

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed