Monday, June 16, 2014

Check Up & HB rendah

Assalamualaikum

Last week, Khamis pagi aku g check up kat Klinik Kesihatan Pantai Dalam. 
Alhamdulillah semuanya okey kecuali HB aku turun lagi. Last month 11.2, aritu 10.2. 
Apa lagi kena datang lagi 2 minggu untuk monitor. Aku sedang usaha nak naikkan HB. 
At least nak kena naik 12. Ya-Allah permudahkanlah. 

Sekarang aku dah 5 bulan lebih @ 23 minggu. Cuma selera makan tak la semua nak dimakan. 
Still muntah-muntah lagi bila makanan tak kena. Tapi better la dari 1st trimester. Lagi aku aku still pening-pening. Kadang badan tak sedap. Cam tu lah. 

Tapi In Shaa Allah, aku kena kuat. Aku kena sihat. Haa baby kat dalam dah rasa gerak-gerak. hehehe. 
Tak tahu nak cakap macam mana tapi inilah kuasa Allah kan. Istimewanyer perempuan & istimewanya perasaan nak jadi seorang. Memang bukan mudah. 


Okeylah. bye... 

1 comment:

Cik Puan Eka said...

Kalau tgok pengorbanan seorang ibu, memang besar kan.

Semoga awak baik2 saja yer.

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed