Thursday, August 7, 2014

Diam tak diam... Dah 31Weeks

Assalamualaikum

Dah start keje ker semua... ker still mood raya. Aku dah start keje Isnin lepas. Tamat sudah cuti raya seminggu. Best sebab seminggu dengan Hubby. Lama la ada dengan dia. Bestnyer kalau dapat stay sekali. 
In Shaa Allah lepas ni dengan baby sekali kan.... 

Kandungan aku dah masuk 31 minggu. Ramai dah tegur perut besar. Rezeki aku kan. Tapi cara cakap tu besarnyer perut tapi lama lagi nak due. Apa-apa jer lah. Yang penting baby sihat kan. Baby sekarang dah makin aktif menendang & bergerak-gerak. Check up tadi, kepala dah kat bawah. Masa nak dengar jantung baby, cari kedudukan kepala dia nampak die menendang. Comel la. Baju baby tak packing lagi ni. Dah kena start packing kan. 

Semalam berkesempatan amik gambar raya dengan geng-geng ofis. Tapi aku pakai baju pregnant la. hehehe. 





Okeylah sampai sini dulu

1 comment:

Liyana said...

comel mommy to be :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed