Wednesday, May 13, 2015

Secretaries Day 2015, Menara KL

Assalamualaikum...

Cerita bulan 4. Kejadian 23 April yang lalu. Baru sibuk nak update. Hahhahaha. 

Alhamdulillah tahun ni aku dapat joint event Luncheon Secretaries Week. Yalah last year aku terbaring di hospital masa preggy 14w. Date tu aku baru lepas operate buang cyst. 

Tahun ni seperti biasa division aku pilih Menara KL. TM subsidiaries kan. 
Tak kisah iolsss redha. Kali ni siapa artis jemputan. Jeng jeng. 
Afgan & emcee Didie Alias. 

So far okey lah gabungan 2 orang tu. Didie tu memang klaka. Si Afgan tu comel jer. Lagu-lagu die sedap gak. 

Ni jer pic yang kat pc. Hahhahaa. Yang lain mana ontah. hehehehe. 






Dgn anak Didie Alias




Okeylah... babaiii. 

1 comment:

Kira Sakura said...

mesti banyak makan2 yang best kan hihihihi

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed