Friday, November 23, 2012

4 years dah....

Assalamualaikum....

hope semuanya sihat jerk..... 
lama aku rasa tak membebel & mencoret kat sini... hehehehe
banyak sebenarnya yang ingin diinginkan di share kan bersama akan tetapi tiada masa lagik... ahaks... 
apa yang dah 4 tahun tu yer... sure suma nak tahu... hehehe... ada ker yang nak tahu.... hehehe... pasan jer...

dalam sedar tak sedar, diam tak tak diam 4 tahun aku bekerja sebagai Setiausaha or Secretary di TM.... 
alhamdulillah rezeki aku di sini kan.... 


dalam 4 tahun macam kisah suka duka yang aku lalui....ewahhhhh...
itu semua banyak membuatkan aku belajar & mematangkan aku.....
picas tu masa aku joint event secretary week.... teruja okeh.....

1st - tahun 2009.....event under Quality Hotel buat Matrade...time nih muka aku masuk paper & magazine....artis Dato Siti..... kebaya hijau tu (sekarang tak muat okeh, dah macam sarung nangka bila pakai... tak lawa, so bagi kat adik aku yang slim itu) - muka aku gelap kot masa nih.... hehehe.... 

2nd - tahun 2010.... event under Quality Hotel gak & buat kat Matrade... artis Agnes Monica.... (kurang best berbanding Dato Siti) siap beli baju okeh.... office wear katanyer.... masa nih g shopping ngan pakwe... opsss dah jadi sejarah .... sob sob...... chubby aku masa nih.... hehehehe.....korang pasan tak? gaya aku sama kan masa pic 1st .. tang tangan tu... hehehhee

3rd - tahun 2011 - masa nih tema hitam putih, tapi sebab aku dalam minggu final exam so aku bedal jerk baju yang ada... kurung pahang batik hitam match ngan tudung krim.... event buat kat Menara KL.... artis Noryn, Dayang Nurfaizah & Siti Sarah.....

4th - tahun 2012 - event tahun ni.... venue still kat Menara KL, anjuran Tiaranita.. tema in Pink Color... I like.... teruja sangat2.... artis pun best..... Sharifah Shahira, Dayang Nurfaizah, Shila Hamzah, Ning Baizura.... time ni banyak jugak pic dengan artis.... huhuhu.... 

okey lah... next time aku story lagik... bye!



5 comments:

Mummy Adriana said...

Alhamdulillah :)

Ika Rose Razak said...

16 sept lepas saya pun dah 4 tahun.. hehehehe.. :D

Diana Aziz said...

bestnye... stiap thn jmpe retiss.... unit sy ni,,,, harammm nak bg secretaries pergi tmpt2 cmtu. pdhal sthn skali je pon. btw, tahniah. syukur rezeki kite msh disini..

Liyana said...

sy 1st dec bru genap 4 thn.. wuwuwu

Shalee Abdul said...

ex housemate kite sblm ni keje kt TM gak. pcubaan 3bln tp x d sambung huhuuu

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed