Thursday, November 29, 2012

Lega Bila Dah Hujan.....

Assalamualaikum....

Rasa lega bila dah lepaskan apa yang terbuku dengan tangisan......
Lama sangat ia terpendamkan.....
Sebenarnya memang susah untuk melupakan.... hati panassssssssss jek.... gggrrrrrr.....
Tapi aku perlu buat...... Sampai biler aku nak berdendamkan.... 
Rupanya aku berdendam dalam diam...... oh tak sangka..... 
Dalam tak sedar sifat aku yang "happy go luckly" mula hilang.... ohh no..... 
Maybe sebab aku terlalu terluka kot.... 
Maafkan walau apa yang berlaku.... 
Walau ia pahit mana pun....
Aku Maafkan & Lepaskan..... Semuanya.....
Aku taknak ada dendam di hati...... 

So now kepada mereka yang pernah dihati aku sebelum ini....
Terima kasih kerna pernah sayangkan aku....
Terima kasih kerna pernah lukakan hati aku....
Terima kasih kerna beri aku sejuta harapan.....
Terima kasih atas segalanya.....
Terima kasih kerna mematangkan aku.......

Aku maafkan kamu semua...... (R, S, M, K, S, Z, A, F, R) 
Semoga terus kekal bahagia......

Forgive to Forget...... 

Nak chilll jek.....

End dulu.... byeeeeeee

3 comments:

jeehans.blogspot.com said...

alhamdulilah...semoga Allah membalasnya dengan kebaikan...awak sgt baik

Liyana said...

Sabar awk.. Setiap yg pahit mesti akan ada yg manis akhirnya.. Chill! Syg awk slalu ;)

Felis Domestica said...

hu...hu,sabar itu indah... pengalaman mengajar kan...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed