Thursday, November 1, 2012

Its November Already.... Sooo


Assalamualaikum.... tok tok... masuklah... hahahah... 

Haaaa.... today ada appointment ngan Doc gigi yang ensem lagik muda... memang muda pun sebab Doc pratikal.... hihihi.... Monday aritu die kol, suh datang untuk check & scaling... semalam pun sms remind.....
kol 9.45 am baru bergegas padahal appointment kol 10... tapi kan situ suka jem + cari parking tingkat bertingkat..... dalam 10.20 am baru tiba siap di jemput... ahaksss...... 

so setel semua tadik dalam 12.30 pm.... sampai opis no parking FREE makanyer terpaksa la parking BERBAYOO sebab dah 2 kali round dengan perut lapau lagik....masuk parking RM8 tu pun brader tu cakap dah penuh la... kalu nak suh tinggal kunci... tak mau la.... last2 die cakap u punya pasal ada.... eh eh so dapat la parking cun punyer.... hehehehe.....

hey aku tak buat apa2 ekk..... senyum cam biasa jek.... hahahaha.... maklum la lepas scaling gigi..... alhamdulillah rezeki jugak kan... kalau tak mau 18kali pusing abes duit minyak cik bibah....

balik2 dari PPUM officemate tegur orang lain balik dari jumpa Doc gigi suma sakit, ni ko senyum2... jelessss hokeyyy... diorang jeles ngan aku... heheheh....
sebenarnya ngilu2 jugak tapi sebab Doc tu banyak sangat psiko aku makanyer aku rasa tak sakit cuma masa nak makan ngilu sket..... hehehehe... thanksss Doc... its FREE .... tu lagik diorang jeless..... huhuhu..... alhamdulillah rezeki..... mana nak sangka & tahu kan.... tu orang cakap rezeki datang dari Allah kite usaha jek... apa pun never ever give up... Allah tak suka...

haaaa rezeki tu bukan berupa wang ringgit sahaja okeh...... rezeki ni dari segi nikmat kesihatan, kerja yang baik, bos yang baik, jodoh yang baik, kawan2 yang baik, keadaan family, persekitaran dan banyak lagi la...... bukan la kata kalau tempat tu scary tak baik..... tapi tak semua kite akan dapat yang baik2 kan..... apa pun semuanya pasti ada dugaan & hikmahnyer yang terdiri...... kerna segalanya bertujuan mendidik & menjadikan kite yang matang.... ewahhhh..... apa pun kite harus bersyukur dengan segalanyer... kerna setiap dari kite mempunyai kisah & pengalaman yang berbeza...... Masya-Allah... hebatkan...... 

haaaaaaa semalam kan masa balik keje kat parking tu dia cik bibah kena block... bukan 1, 2 tapi dengan 4 bijik kete..... sampai kat parking..... eh cmner aku nak kuar, maklum la gen panik memang gituw...... nak nangis jap... pastu tengok2 kete mana nak nampak tarik hand brek ker idak... dah tu kete lebih besau dari cik bibah..... ohh tidakkkk....... nasib mereka bijak tinggal no makanyer kol la.... alhamdulillah.... 

eh eh arini dah 1 November...... 

esok hari penting buat aku... penting kerrrr??? hari apakah??? 

yer yer bagi orang lain maybe tak penting sangat tapi bagi penting sebab esok lastt 2 siriessss umo aku.... huwaaaaaaaa......

nombor hanya sekadar angka..... jelita tanpa mengira usia....hahahha....motippp

sempat merepek merepek... dah dah

end dulu... boiii..... 


2 comments:

De Qaseh said...

epy besday yerk...:)

Liyana said...

awak!!!! lupeee.. huhu

happy birthday!! smg dimurahkan rezeki n bahagia selalu. syg awk ok.. hehe

tgguuuuu hadiah dariku.. ewahh :D

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed