Wednesday, October 31, 2012

Oven ooohhh Oven


Assalamualaikum....

Cakkkk.... hahahhaa... apa daaa sindrom cak cak menular... hehehe... suka hati aku jek kan...
Aku dah verangan + berazam nak beli 1 bijik oven eh eh ker sebuah oven.... tak kisah lah.... 
janji OVEN.... ala bukan nak hebat mana pun, janji rock.. eh janji nak masak kek, jadi kek, nak masak ayam panggang ker jadi lah... hehehehe..... maklum la musim mastercheppp ni haaaa kan... 
bukan apa korang semua... sejak hantu rajin menular.. eh boleh ek... korang ingat pilemmmm hantu kapcai, hantu air jek ker.... 
Haaaa... bila Jen2 sudah didatangani hantu rajin... hambek segala macam nak buat,.... hehehhe....banyak lagi tak tercapai akal lagik ni... bukan apa bila teringin tu kan.... 

piza, kek gula hangus, lamb chop... bla bla bla..... 

aku nak beli oven ni bukan owen yer.... nak letak kat umah sewa, makanyer senang sket aku nak menry or apa teringin leh terus nak buat... kalau idok, balik kampung ler gamaknyer baru sibuk nak membuat... hahahaha.....

Insya-Allah letak gambo dulu, kang real dapat akan di story mory eh... ewahhhh... gamaknyer ramai ler yang nengok kan... hahahhaa... pasan tol aku nih... 

ala cam rupa kat bawah ni haaa... 















































end dulu yer.... boiiiiiiiii


5 comments:

Girl Girl said...

sy gune yg Elba tuuu... :)

Miss Volvo said...

sy dah beli oven dah HEHEHEHEH. beli sbb gatal tangan nk cuba bt cupcake bagai HAHAHAHAH! menjadi la gak ape yg sy dah buat hehehehh.

Liyana said...

Wahhh tu dia masterchep dh mariii... Jn lupe pos kt sini sikit..hohohoho

MIN MAYA said...

guna la pemanggang ajaib..
murah pun murah..
nak panggang ikan ayam daging sekejap je..
die jugak boley bakar cake tp kecik2 bley la..
menang glassware pny..
mmg berbaloi2.. rm120 je..

jeehans.blogspot.com said...

awak sgt rajin la...sempat lagi tu...hehehehe....nt nak rasa gak masakan jen jen

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed