Friday, October 12, 2012

Feminin. Skirt. Sopan. Pavlova.

Assalamualaikum.... hye semua...waaaa bajet retis... sila lempang sy laju2 key... 

Apa kes feminin ni? tak cukup feminin ker aku? hahaha.... ahaks... 
aku kan sekarang ni suka tengok ladies wearing skirt... maksud aku skirt labuh tu haaaaaaa... bukan mini skirt paras peha tu... auwwww.... contohnyer cenggini haaaaaaaaa.... 



aku pun nak jugak try menry pakai skirt cenggini... tukar style katanyer.... walau tak bape nak sopan santun aka gadis melayu terakhir kannnnnnn..... tapi naluri kewanitaan aku ni kadang2 terpanggil untuk try to look feminin... ahaksss... apa aku merepek ni haaaa.. sila abaikan cuma kadang2 aku ni kurang pandai nak suai padan jer...... takpe aku baru order skirt labuh but for beginner safe color is black or dark grey.... walau aku sangat sukakan color yang ceria like pink.... heheheh.... so i choose dark grey denim material.... sbb itam aku dah ada... hehehe... slowly change.... auuwwww..... 

p/s : pssttt korang Dr Z dah reply emel aku...... motipp gtau??? hahahaha.. suka hati la kan... die wish good luck, bukan apa mintak advice die berkenaan proposal thesis aku.... tunggu die komen... apa aku merepek aku pun tak tahu la.... hope dapat tunjuk ajar from Dr Z.... 

hujan sangat lebat kat luar... hopefully jap lagi reda la, bukan apa cian kan kat adik aku, Dan Dan nak mai sini..... jap lagi nak balik kg.... lama kot tak balik.... rindu kat mak abah & adik2, rumah, katill... hehehheh...... 

esok kan aku nak try buat pavlova..... tadik tengok update dari belog Cik Epal, try guna recipe Cik Epal bagi.... (Cik Epal pinjam gambo) -still tak reti lagik nak link kan... hehehe.... 


end dulu... baiiiii


1 comment:

Mummy Adriana said...

Wahhhhh nak mintak sikit tau Pavlova :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed