Wednesday, October 3, 2012

Jom g training


Assalamualaikum... morningg oll's....

hahahha.... musim training... training la sangat kan... bukan apa baru pasan takdak training lagi tahun ni, gara-gara lepas secretary week majuk sebab HR reject tak bagi g training padahal bos dah approved.... 
makanyer bila tengok ada training dengan lajunyer daftar untuk pegi... jadilah kan dari takde.... gagagagaga.. 
semalam aku g "cyber security seminar" yang berkisarkan tentang isu keselamatan & macam mana nak protect dari jenayah cyber. 1 hari suntuk bertapa lam dewan TMCC  "are you ready to beat the hackers" kan jenayah cyber ni makin meningkat makanyer kena la aware & be careful....

so arini lak 1 lagi training "experiencing latest microsoft technologies" yang bakal disampaikan oleh special appearance from Dr. Nitin Paranjape, who is the top 30 Most Valuable Microsoft Professional (MVP) in the world to demonstrate tips & tricks of Office 2010. 

okeylah got to go... end dulu... boiii... 


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed