Monday, October 1, 2012

Its October.. ohhhh.. Thesis... Proposal....

Assalamualaikum....

Oh no... 1 Oct arini ... maknanyer ada 14 hari lagik untuk siapkan proposal thesis.... tapi apa pun 10hb must done & pos laju terus to USM.... sebab due date adalah 15hb.... oohh... baru dapat jadual on 1st Sept masih dok relax goyang kaki plus layan tb memanjang...masa tu eh ada sebulan lebih lagi... ni baru nak sibuk2... amik kawww.... so now maka haruslah bersungguh-sungguh untuk siapkan thesis..... actually pasal tajuk tu sebelum ini memang ada la 4,5 topic in mind....before dah ask supervisor but  but now aku focus on internet banking.... bahan-bahan dah mula jumpa.... so dah mula karang mengarang jugak... wish me luck yea..

end dulu... daaaaaa....:)



1 comment:

Khatey K said...

haiii saya buat lintas hormat *sembah ratu*
byeee

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed