Tuesday, October 30, 2012

Pic 7 tahun lepas katanyerrrrr


Haiiii korang....

ngantoks lakss arini.... 

tadik kan cari-tercari file lalu tertengok balik pic lama nih.... 2005 okeh... 7 tahun berlalu.... masa tu kat opis lama lagik.... opis kontraktor kat melaka.... hihihi.... apa beza ngan sekarang???? 

sekarang agak bambam sket dari sebelum nih..... tapi masa nih pung berat dalam 50-52kg jek... takde la bawah 50 pung kan.... tapi masa tu kadar metabolisme tinggi... perut pun tak nampak.... i like.... 2005 umo pun baru 22....  

faktor usia kan... nak dapat berat sebelum nih lum sampai sasaran lagik.... ahaksss... salahkan faktor usia lak.... semenjak merantau ke KL nih makan lagi macam2...... hahahaha.... salahkan makanan pulak kan..... orang cakap orang merantau makin kurus... orang la cakap... hehehehe.... 

alhamdulillah dok merantau nih rezeki alhamdulillah murah sangat2..... tak gaduh la pasal nak makan.. hehehehe..... kadang tu orang bunjer... murah rezeki mereka.... semoga lebih dimurahkan rezeki....amin 

diam tak diam, hampir 4 tahun jugak aku kat KL.... nak kata susah sangat tak jugak.... senang sangat pun tak jugak.... tapi apa pun alhamdulillah semuanya aku redah jugak, harung jugak... maybe tak la mewah sangat tapi alhamdulillah cukup makan pakai.... 





pic masa zaman remp it kat Melaka dolu-dolu... hahahha..... apa daa fesyen.... eh eh tak mau tak mau... tu gaya aku..... gaya mutu keunggulan... walau tkde la bergaya sangat pun... aku ni simple jerk.... so gitu la gayanya... hahahhaa.. apakah????? suka hati ko lah janji ko bahagia....

sila lempang laju2.... sebelum merepek kerepek.... stop it!

end dulu.... boiiii.............

10 comments:

Mimy Hamid said...

maintain je jen jen ni...still nampak muka muda

Ika Rose Razak said...

Jen jen mmg sentiasa muda kak Mimi hehehe.

Ika Rose Razak said...

Jen jen mmg sentiasa muda kak Mimi hehehe.

Ika Rose Razak said...

Jen jen mmg sentiasa muda kak Mimi hehehe.

Ika Rose Razak said...

Jen jen mmg sentiasa muda kak Mimi hehehe.

Ika Rose Razak said...

Jen jen mmg sentiasa muda kak Mimi hehehe.

Ika Rose Razak said...

Jen jen mmg sentiasa muda kak Mimi hehehe.

De Qaseh said...

tk pe bambam pun...jnji sihat ....:)

Miss Volvo said...

fesyen dolu2 mmg mcm tu hahaha! ape nak buat dolu kita tgk cantik je tp lps bbpe thn mcm kelakar je kan? HEHEHE :P

Liyana said...

Tah nye... Maintain je nmpk cam baya2 sy je..hihi

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed