Monday, October 15, 2012

Gigi Sakit ker Sakit Gigi!!!

salam semua...

arini mood takde..... bukan mood takde tapi sebab kesakitan sudah menjalar maka jadi asyik nak tido + lemah jer.... sakit kepala jangan cakap la... sakit telinga.... kemalasan bangun pagi tadi, masya-Allah tak tahu nak cakap... 
maka pergi keje ngan langkah yang longlai... nasib baik boss cuti.... 
baru balik dari klinik pergigian Dr Halina.... nasib dekat kat bangsar jek... Dr lak takde, so appointment petang ni kol 3.30pm, dapat la ubat pain killer ponstan..... tak larat nak drive jauh2..... 
balik2 tadik takde parking apa lagi parking la kat luar... melayang 10 hinggittt tapi layankan jer la.... tak salah nak pusing2 lagik..... pastu macam busy jer kat bawah tu, ada event apa ntah, polis, security penuh jer... 
so tunggu jer la petang ni kol 3 kang gerak g bangsar balik......

end dulu.... boiiiiii 

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed