Thursday, October 18, 2012

Ada Dinner USM PJJ

Assalamualaikum...

Hye semua.... macam mana today? sekarang ni KL musim hujan jer kan.. sejuk jerss... malas nak bangun tapi semenjak2 bawak cik bibah haruslah bangun awal sket... kang takde parking nangis ko nak bayar parking lak... 

Haaaaa.... 11 Oct yang lalu, Timbalan Dekan, Dr Pyan datang ke PW KL, boleh lak aku terlupa sangat2 masa tu nak pi.. isk isk... tu pun kawan2 kol tanya mana aku... hahahhaa berlepak bersenang lenang kat umah nengok berita, maklum masa tu baru lepas pos laju proposal thesis, kira bajet cam legaaa la.... heheheh.... 

So tujuan perjumpaan sebab Dr Pyan nak gtau ada dinner untuk USM PJJ pada 14 Nov nanti okeh.. RM100 per person.... cost untuk dinner RM60 jek.. selebihnya akan dimasukkan untuk tabung persatuang... Dinner tu nanti buat kat Tabung Haji Bayan Lepas, Penang.... 

So now ngah kumpulkan kawan2 nak g sana.... rasanya maybe akan drive kot sebab esoknyer kan Awal Muharram so ada perarakan kan... aku takde la joint tapi kawan2 aku ler... huhuhu... korang jumpa nanti... 

p/s : support for our USM... eh nak pakai baju apa nanti ek... kikikiki

end dulu.. boiiiiiii

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed