Wednesday, October 24, 2012

Mode Cuti Raya Haji @ Aidiladha


Assalamualaikum...

Hye semua... 

Tak lama lagik kite umat Islam seluruh dunia akan menyambut Hari Raya Haji atau dikenali Raya Aidiladha atau Hari Raya Korban... Apakah yang anda korbankan??? eh eh bukan tu, tahun ni buat korban ker? 
pandai jerk tanya orang.... hehehe..... 

So macam biasa la dah namanyer rayaaaaa..... diulangi raya maka haruslah berduyun-duyun pulang ke kampung.... sebab semua adik-adik balik.... yeay... lama tak kumpul sama2 kannnnnnnn..... mana tahu tahun depan tak dapat nak kumpul semua bila mana adik-adik ada yang dah berkahwin.... kena bergiliran kan.... hehehehe.... oohh macam tak sangka tapi kan dalam tak sedar kite semua makin dewasa..... aloooo... aku pun bukan makin muda... ahaksssss..... 9 hari lagik bakal genap umo aku 29 tahun.... ohhh last 2 siries umo okeh.... (tetiba eh apa ejaan aku tuh) ..... takpe, umo hanya sekadar angka... gituwww.. sedapkan hati... kikikiki..... 

oh ya esok nak balik kg after keje... yeayyyy.... 
pesanan kepada diri sendiri & semua : hati2 ketika memandu.... ingatlah orang tersayang...... 
baik, saya yang menurut perintah....

alhamdulillah.... ada perkara yang aku nak setelkan aku dah berjaya setelkan... kalau tak sebelum sangat serabut okeh...... alhamdulillah lega.... 

tapi ada 1 perkara yang masih samar kesamaran lagik..... no komen sangat sebenarnya..... apa dia???? pasal aku & Pang5 tu la..... hehehe..... YES or NO.... itulah persoalan..... hope walau apa sekali pun, aku harap die dapat buat keputusan yang tepat, hope die dapat jadi seorang LELAKI yang matang dan bagi pihak aku sendiri... aku harap walau apa pun keputusan biarlah akan mendatangkan kebahagiaan & kekuatan di masa akan datang.... 
satu ungkapan yang sangat buat aku tertarik & aku akui kebenarannyer & ketepatannyer, aku memang inginkan begitu.... 

"the first duty of love is to hear" - tanggungjawab pertama cinta ialah mendengar

haaaa amik kauu... besar tulisan... hahahaha..... apa maknanyer... kikikiki... nampak simple kan tapi tak semua orang mampu [merujuk kepada kes aku la, bukan korang taw]
ntah la... just wait & see

apa pun jika memang telah sampai jodoh aku, alhamdulillah.... aku terima..... jika masih belum sampai jodoh aku [maybe jodoh aku ngah pening cari aku.... mana aku nih] makanyer aku redha, aku terima, sebab aku dah try, usaha kan... aku tak frust pun... sebab perjalanan aku masih jauh lagik, aku tetap akan teruskan langkah aku.... 

apa pun dalam  masa terdekat ini, aku nak abeskan pengajian aku di USM.... 

eh eh nak balik dulu..... bos dah cuti, aku jer gigih keje...padahal cuti yang dah abes.... 

sekian... end dulu....... boiiiiiiiiiiiii.... senyum selalu... 

2 comments:

Ika Rose Razak said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha awak.. :D

Girl Girl said...

Bkn to hear je tp to understand and to trust jgk... apepn, sy hrp awk sbr ye. ape yg blaku, psti ada hikmah.. :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed